cytrusowa85
Fanka BB :)
Jak M w domu to mnie masuje i tez mi to pomaga troche .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszyscy mi tak mówią, że nie ma się czym martwićKlaudyna witaj! Wydaje mi się, że jeżeli już 21 marca było widać pęcherzyk, to jest ok. Większość z nas nie widziała na razie nic więcej. Ja np miałam usg tydzień temu i też był tylko pęcherzyk i pani doktor powiedziała, że nie ma się czym martwić. Inne dziewczyny też miały usg na podobnym etapie, albo nawet późniejszym i też miały tylko pęcherzyk. Tylko nieliczne z nas mogą się pochwalić tym, że już widziały serduszko. Ja pierwsze usg miałam 25 marca i jedyne co było widać, to że endometrium jest duże. Pęcherzyka jeszcze nie widziałam wtedy.