reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A ja sobie w końcu darowałam dzisiejszą wizytę :) czekam już tak długo, to ten tydzień ostatni szybko zleci, a i na serduszko wtedy liczę :)

A ja już po wizycie.. Lekarz stwierdził, że nie widzi nic niepokojącego. Ciąża jest jednak młodsza niż myślałam i jest ciałko żółte i coś maleńkiego przy nim ale jeszcze za małe do zmierzenia.. Mam nadzieje, że za 2 tygodnie wszystko już zobaczę i usłyszę serduszko...

Gabinia nie mam tatuażu. Kiedyś dawno temu myślałam, żeby sobie zrobić, ale jakoś nie znalazłam idealnego wzoru i tak jakoś wyszło, że nie mam. Tak jak pisze Agucha, tatuaż to na całe życie i trzeba być pewnym swojego wyboru.

anio0 jak się bardzo denerwujesz, to idź do tego gina, ale moim zdaniem, skoro docelowo nie zamierzasz do niego chodzić a nic konkretnego się nie dzieje, to nie ma sensu.

Agnesis mnie się podobają bardziej subtelne tatuaże.

Karelka super, że wszystko ok. A który to tydzień według Twoich obliczeń a który według usg?

Według moich obliczeń 6 tydzień 4 dzień, a lekarz stwierdził, że 5-6tydz... No ale cykle miałam nie do końca regularne ostatnio więc różnie może być...

Jezu dziewczyny moje ciśnienie nadal niskie, a ja nie mogę ruszyć ręką nogą. Nie chcę pić więcej niż 2 kawy dziennie, zwłaszcza, że to pomaga tylko na chwilę. Na wtorkowej wizycie zapytam moją gin czy może mi coś na to poradzić. Ale do tego czasu nie mam pojęcia jak mam funkcjonować, zwłaszcza kiedy jestem sama w domu z małym. Trzeba się zająć dzieckiem, a ja najzwyczajniej nie mam siły. Macie jakieś sposoby na to ciśnienie?

Jezu dziewczyny moje ciśnienie nadal niskie, a ja nie mogę ruszyć ręką nogą. Nie chcę pić więcej niż 2 kawy dziennie, zwłaszcza, że to pomaga tylko na chwilę. Na wtorkowej wizycie zapytam moją gin czy może mi coś na to poradzić. Ale do tego czasu nie mam pojęcia jak mam funkcjonować, zwłaszcza kiedy jestem sama w domu z małym. Trzeba się zająć dzieckiem, a ja najzwyczajniej nie mam siły. Macie jakieś sposoby na to ciśnienie?

Jakie masz cisnienie? Ja ostatnio 90 na 60i musze pic kawe bo padne. Za to moja mama ma zawsze strasznie niskie 70/40. Ostatnio lekarz ja pytal czy moze sama chodzic :D ale z 5 kaw dziennie nie schodzi ;)

reklama
Antiope u mnie dzisiaj strasznie niskie a dwojka do ogarnięcia i m nie ma. Bywalo juz lepie. Ja wyciskane soki sobie robie zwłaszcza z pomarańczy cos tam pomagają i dużo na dworze powietrze lepsze niż w domu

Do góry