aniek1206
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny Jestem tu nowa bardzo sie ciesze ze sie tu wsród Was znalazłam Mam do Was pytanko bo juz nie wiem co mam myslec Otóż dokładnie 15,03,2016 miałam zabieg inseminacjii ,na szczescie udany Wszystko było ok betka ładnie rosła ,wszystkie objawy ciąży ,mozna powiedziec ze książkowo ,az tu nagle w ostatni czwartek tj07,03 jak ręka odjoł przestały bolec piersi ,podbrzusze i wszystkie objawy ciąży znikneły wiec w piatek poszłam na bete wynik2900,15 (urosła bo poprzednio we wtorek było 1000,94) ale dzis byłan na usg zeby potwierdzic bicie serduszka i niestety ....nie bije Lekarz kazał przyjsc za tydzien a jezeli za tydzien nie bedzie serduszka to da mi skierowanie do szpitala na łyzeczkowanie Ale skierował mnie tez dzis do Pań pelegniarek na bhcg i progesteron,popołudniu dostałam telefon z wynikami ze beta rośnie prawidłowo i progesteron tez jest taki jak ma byc(niestety nie dopytałam o liczby) Co ja mam myslec? na usg wszystko wporzadku hcg rośnie progesteron ok dzis jest od zabiegu 28 dzien Co z tym moim małym serduszkiem ?Spotkałyscie sie z czyms takim?Pozdrawiam