reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Skadi super wieści :)

Antiope nie chciałam Ci dopiec :) nie chodziło mi w sumie o to, że po 30 będę za stara na dzieci. Bardziej o to, że człowiek z wiekiem robi się wygodny, przynajmniej o sobie mówię ;) dziecko coraz większe, coraz bardziej samodzielne, a to jest wygodne :D No i ta różnica wieku, syn od pewnego czasu zaczął pytać o rodzeństwo... stwierdziłam, że 7 lat różnicy to i tak dużo, więc wystarczy czekania :)

Kto widział że pojawił się wątek grudniowe mamy 2016, w miejscu właściwym? Ciekawe czy naszego tematu nie da się tam przenieść.

Od razu mam pomysł na listę grudniowych mam. Najlepiej jakby jedna z nas wpisała dane wg schematu np.
Nick:
Planowany termin porodu:
Płeć dziecka:
Itp. Itd. Co Wy na to?

Ostatnia edycja:
gratuluje serduszka .
ja to przy was stara dupa dopiero jestem hihi
dzieci rodzilam w wieku 26,28,30,36 i teraz 41 (a nawet bliżej do 42 ) i mam dwa aniolki jak mialam 24 i 32 lata .

Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom

Skadi bardzo się cieszę, że takie dobre wieści. Teraz na pewno wszystko pójdzie jak z płatka. Jak ja Ci zazdroszczę tego bijącego serduszka...
agnesis popieram, ale ja bym jeszcze dodała miasto z którego jesteśmy. Będzie łatwiej ogarnąć kto jest kto.
Gabinia tyś to się już w ciąży nachodziła... :-p A co do wieku, to najważniejsze, żeby czuć się młodo :-p

Kto się orientuje czy można ten wątek jakoś przenieść do właściwego tematu Grudniowe mamy??? Założyłam tam już nowy temat, zaglądać i wysyłać privy :)

Agucha u mnie jak bylam za pierwszym razem bylo za wcześnie i byl sam pęcherzyk bo bylo za wcześnie... a później wszystko ładnie się rozwinęło.. nic się nie martw ! Trzymam kciuki - mooocnoo

reklama
Do góry