reklama
agnesis
Fanka BB :)
Skadi super wieści
Antiope nie chciałam Ci dopiec nie chodziło mi w sumie o to, że po 30 będę za stara na dzieci. Bardziej o to, że człowiek z wiekiem robi się wygodny, przynajmniej o sobie mówię dziecko coraz większe, coraz bardziej samodzielne, a to jest wygodne No i ta różnica wieku, syn od pewnego czasu zaczął pytać o rodzeństwo... stwierdziłam, że 7 lat różnicy to i tak dużo, więc wystarczy czekania
Antiope nie chciałam Ci dopiec nie chodziło mi w sumie o to, że po 30 będę za stara na dzieci. Bardziej o to, że człowiek z wiekiem robi się wygodny, przynajmniej o sobie mówię dziecko coraz większe, coraz bardziej samodzielne, a to jest wygodne No i ta różnica wieku, syn od pewnego czasu zaczął pytać o rodzeństwo... stwierdziłam, że 7 lat różnicy to i tak dużo, więc wystarczy czekania
agnesis
Kto widział że pojawił się wątek grudniowe mamy 2016, w miejscu właściwym? Ciekawe czy naszego tematu nie da się tam przenieść.
Od razu mam pomysł na listę grudniowych mam. Najlepiej jakby jedna z nas wpisała dane wg schematu np.
Nick:
Planowany termin porodu:
Płeć dziecka:
Itp. Itd. Co Wy na to?
Od razu mam pomysł na listę grudniowych mam. Najlepiej jakby jedna z nas wpisała dane wg schematu np.
Nick:
Planowany termin porodu:
Płeć dziecka:
Itp. Itd. Co Wy na to?
Ostatnia edycja:
gratuluje serduszka .
ja to przy was stara dupa dopiero jestem hihi
dzieci rodzilam w wieku 26,28,30,36 i teraz 41 (a nawet bliżej do 42 ) i mam dwa aniolki jak mialam 24 i 32 lata .
Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom
ja to przy was stara dupa dopiero jestem hihi
dzieci rodzilam w wieku 26,28,30,36 i teraz 41 (a nawet bliżej do 42 ) i mam dwa aniolki jak mialam 24 i 32 lata .
Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom
Antiope
Skadi bardzo się cieszę, że takie dobre wieści. Teraz na pewno wszystko pójdzie jak z płatka. Jak ja Ci zazdroszczę tego bijącego serduszka...
agnesis popieram, ale ja bym jeszcze dodała miasto z którego jesteśmy. Będzie łatwiej ogarnąć kto jest kto.
Gabinia tyś to się już w ciąży nachodziła... A co do wieku, to najważniejsze, żeby czuć się młodo
agnesis popieram, ale ja bym jeszcze dodała miasto z którego jesteśmy. Będzie łatwiej ogarnąć kto jest kto.
Gabinia tyś to się już w ciąży nachodziła... A co do wieku, to najważniejsze, żeby czuć się młodo
Hej dziewczyny.
U mnie pusty pecherzyk. Jutro beta a kontrola za tydzien
Napisane na LG-D855 w Forum BabyBoom
U mnie pusty pecherzyk. Jutro beta a kontrola za tydzien
Napisane na LG-D855 w Forum BabyBoom
reklama