reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Moj zaczyna pd 1.10 prace w innym miescie i bedzie 50 km dojezdzal w jedna stronę wiec nie bedzie go caly dzień. Plus pewnie bedzie robic nadgodziny bo bedzie mial wyzszw stanowisko i trzeba będzie od nowa tam wszystko organizowac. Bede musiała jakos dac radę s dziećmi. Dletego potrzenuje podwójnego wozka zeby byc bardziej mobilną bo nie dalabym rady syna do przedszkola odrzucic.

Znowu wstalam na siku i koniec spania:)

ja dzis wyjatkowo wstalam tylko dwa razy na siku o polnocy i przed 4 :D

reklama
Cześć dziewczynki [emoji16]
Właśnie Zaprowadziłam małego do przedszkola. Jadą na wycieczkę do jakiegos zamku, będą chodzić z latarkami po lochach czy co tam! Później wracają ok 17 do przedszkola i tam mają spać, ognisko, pizza, zabawy, lody itp. No ale Filip to taki maminy cycek że spać nie bedzie i koniec on chce do mamy i koniec, bo mnie kocha i będzie za mną tesknil. No aż się wyruszyłam a że teraz mi dużo nie brakuje to oczywiście z samego rana się poryczalam. Szkoda że nie chce zostać, bo ominie go fajna zabawa, no ale na siłę nie będę go zostawiać bo Mi dziecko się zestresuje że go rodzice porzucili. Tak więc mąż go odbierze odrazu o 17 z dworca jak wrócą z zamku.
Dziś miałam ochotę na kawę, zrobiłam sobie małą filiżankę i wypiłam dosłownie pół bo już mi niedobrze. Niby mi się chce a nie mogę.
U nas Sahara tak gorąco.
Czy wam w ciąży też szybko rosną paznokcie? Naprawdę są mocne i twarde i takie zdrowe, rosną mi o wiele szybciej.
Pewnie od tych witamin co łykam.
Narazie nie m am żadnych nowych plamien więc się Uspokoiłam trochę.

h4zpgov3o3h14ll7.png

Ja w poprzedniej ciąży miałam rewelacyjne włosy, gęste, błyszczące. Pamiętam jak się fryzjetrka zachwycała przy podcinaniu;) Ale za to po ciąży wypadały garściami żeby wrócić do równowagi. W tej ciąży wielkich różnic nie widzę, więc może i po ciąży ich bardzo nie stracę.

Ja w poprzedniej ciąży miałam rewelacyjne włosy, gęste, błyszczące. Pamiętam jak się fryzjetrka zachwycała przy podcinaniu;) Ale za to po ciąży wypadały garściami żeby wrócić do równowagi. W tej ciąży wielkich różnic nie widzę, więc może i po ciąży ich bardzo nie stracę.
moja bratowa z jednej i drugiej ciazy miala tak piekne wlosy, ze az sie przyjemnie patrzylo, mocne lsniace i nie wypadaly, urodzila i wrocilo to co przed ciaza :(

Co do paznokci to mi zawsze szybko rosną i są twarde- takie dziedzictwo po tatusiu ;) - także trudno mi ocenić, czy coś się w tej kwestii zmieniło :)
Miłego dnia :)

reklama
Do góry