koralinakato
Fanka BB :)
Zapraszam [emoji12] jeszcze taka dobra bita śmietana by się przydała !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
mmm jak zapraszasz to jade
! ♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam [emoji12] jeszcze taka dobra bita śmietana by się przydała !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzięki Chyba jak wrócę do domu, to wypróbuję, bo dziś moje zatoki przesadzająGorąca woda i rumianek - polecam napary pod reczniczkiem [emoji6] oczyszcza fajnie zatoki i jest nieszkodliwe
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
FixinCoś mnie męczy ostatnio katar ciążowy, a dziś doszły do tego jakby zatoki. Czy macie na te zatoki jakieś sposoby? Wcześniej brałam na to ibuprom zatoki, ale teraz odpada.
tez mam ten ciazowy katar, ale zatoki na szczescie u mnie bez zmianCoś mnie męczy ostatnio katar ciążowy, a dziś doszły do tego jakby zatoki. Czy macie na te zatoki jakieś sposoby? Wcześniej brałam na to ibuprom zatoki, ale teraz odpada.
Ja na zatoki stosowalam fixin i *spam* sprey niby jest delikatny, ale dla mnie.był skuteczny , a naprawdę było bardzo źle.Coś mnie męczy ostatnio katar ciążowy, a dziś doszły do tego jakby zatoki. Czy macie na te zatoki jakieś sposoby? Wcześniej brałam na to ibuprom zatoki, ale teraz odpada.
Spokojnie.. Ja też nie czuje ale bardzo na to czekam...Czy ja jestem jedyną grudniówką, która nie czuje ruchów, pluskania, pływania malucha?
Spokojnie.. Ja też nie czuje ale bardzo na to czekam...
Czy ja jestem jedyną grudniówką, która nie czuje ruchów, pluskania, pływania malucha?