reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
1466687369-1d1mld.jpeg
mogę dać tylko tak Hehe

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuski. Mam pytanie ja chodze do ginekologa co 3 tyg robil mi USG zeby potwierdzic serduszko a później az w 14 tyg i tak mysle jesli ]pojde za 2 tyg znow bd USG? Czy az 20 tydz. Wkurzam sie bo jestem przewrazliwiona strasznie jesli chodzi o dzidzie i nie czuje ruchow i juz mi na glowr siada. 2 ciaza... No i nie wiem. Moze dlatego ze ja mam sporo skory po cc no i nie czuje do konca jak np uszczypne sie w brzuch. Trochę mi tak po 1 ciazy czucie sie zmienilo

Mamuski. Mam pytanie ja chodze do ginekologa co 3 tyg robil mi USG zeby potwierdzic serduszko a później az w 14 tyg i tak mysle jesli ]pojde za 2 tyg znow bd USG? Czy az 20 tydz. Wkurzam sie bo jestem przewrazliwiona strasznie jesli chodzi o dzidzie i nie czuje ruchow i juz mi na glowr siada. 2 ciaza... No i nie wiem. Moze dlatego ze ja mam sporo skory po cc no i nie czuje do konca jak np uszczypne sie w brzuch. Trochę mi tak po 1 ciazy czucie sie zmienilo

Na nfz to mogą dopiero połówkowe zrobić. Idź prywatnie jak cie to uspokoi.

cb7wugpju04jz4q8.png

Coś mnie męczy ostatnio katar ciążowy, a dziś doszły do tego jakby zatoki. Czy macie na te zatoki jakieś sposoby? Wcześniej brałam na to ibuprom zatoki, ale teraz odpada.

Coś mnie męczy ostatnio katar ciążowy, a dziś doszły do tego jakby zatoki. Czy macie na te zatoki jakieś sposoby? Wcześniej brałam na to ibuprom zatoki, ale teraz odpada.
Gorąca woda i rumianek - polecam napary pod reczniczkiem [emoji6] oczyszcza fajnie zatoki i jest nieszkodliwe

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry