reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
1466687369-1d1mld.jpeg
mogę dać tylko tak Hehe

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuski. Mam pytanie ja chodze do ginekologa co 3 tyg robil mi USG zeby potwierdzic serduszko a później az w 14 tyg i tak mysle jesli ]pojde za 2 tyg znow bd USG? Czy az 20 tydz. Wkurzam sie bo jestem przewrazliwiona strasznie jesli chodzi o dzidzie i nie czuje ruchow i juz mi na glowr siada. 2 ciaza... No i nie wiem. Moze dlatego ze ja mam sporo skory po cc no i nie czuje do konca jak np uszczypne sie w brzuch. Trochę mi tak po 1 ciazy czucie sie zmienilo

Mamuski. Mam pytanie ja chodze do ginekologa co 3 tyg robil mi USG zeby potwierdzic serduszko a później az w 14 tyg i tak mysle jesli ]pojde za 2 tyg znow bd USG? Czy az 20 tydz. Wkurzam sie bo jestem przewrazliwiona strasznie jesli chodzi o dzidzie i nie czuje ruchow i juz mi na glowr siada. 2 ciaza... No i nie wiem. Moze dlatego ze ja mam sporo skory po cc no i nie czuje do konca jak np uszczypne sie w brzuch. Trochę mi tak po 1 ciazy czucie sie zmienilo

Na nfz to mogą dopiero połówkowe zrobić. Idź prywatnie jak cie to uspokoi.

cb7wugpju04jz4q8.png

Coś mnie męczy ostatnio katar ciążowy, a dziś doszły do tego jakby zatoki. Czy macie na te zatoki jakieś sposoby? Wcześniej brałam na to ibuprom zatoki, ale teraz odpada.

Coś mnie męczy ostatnio katar ciążowy, a dziś doszły do tego jakby zatoki. Czy macie na te zatoki jakieś sposoby? Wcześniej brałam na to ibuprom zatoki, ale teraz odpada.
Gorąca woda i rumianek - polecam napary pod reczniczkiem [emoji6] oczyszcza fajnie zatoki i jest nieszkodliwe

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry