koralinakato
Fanka BB :)
Wow! Sommersby ma 4,5% ;o
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piłam ostatnio piwo co ma 0% bleee gorzkie fuu. Czasem wypije karmi. Ogolnie ostatnio kawy mrożonej mi się chce mniam..
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo. Mój mi pokupowal kilka smaków i kilka rodzajów tych niby normalnych tylko ze wszystko alkoholfrei ale stoją do tej pory [emoji6] mnie jakoś nie ciągnie a wręcz bleeee. A mąż mówi że sikaczy nie tyka [emoji23]Ja Bavarię dorwałam w Achuchan - jest tam zwykła i jabłkowa. Na majówkę sobie kupiłam, ale nie za bardzo mi szły i do tej pory w lodówce leżą. Jakoś nie mam ochoty na piwo, mimo że przed ciążą lubiłam się napić zimnego piwka w gorący dzień
Ja właśnie niedawno widziałam reklamę warki radler 0,0% i faktycznie poczytałam teraz i ma typowo 0,0% muszę dorwać gdzieś :>
Piła któraś?
Tak widziałam na zywo jest świetny ale narazie moge pomarzyć [emoji16][emoji16][emoji16]. Jeszcze z 5 tyg aby poznac płećJa też kawy mrożonej mam ochotę się napić Ale to akurat proste, kawa inka,trochę wrzątku,cukier,duuużo mleka i duuużo lodu <3 mniam
ten jest mega! [emoji813]
Mój czasem te zwykłe wypije, jak wie że będzie prowadził, a pić mu się chce, więc u mnie się nie marnujeU mnie to samo. Mój mi pokupowal kilka smaków i kilka rodzajów tych niby normalnych tylko ze wszystko alkoholfrei ale stoją do tej pory [emoji6] mnie jakoś nie ciągnie a wręcz bleeee. A mąż mówi że sikaczy nie tyka [emoji23]