reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
1466686006-1d1mld.jpeg
ja chce taki :)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Bavarię dorwałam w Achuchan - jest tam zwykła i jabłkowa. Na majówkę sobie kupiłam, ale nie za bardzo mi szły i do tej pory w lodówce leżą. Jakoś nie mam ochoty na piwo, mimo że przed ciążą lubiłam się napić zimnego piwka w gorący dzień:)
U mnie to samo. Mój mi pokupowal kilka smaków i kilka rodzajów tych niby normalnych tylko ze wszystko alkoholfrei ale stoją do tej pory [emoji6] mnie jakoś nie ciągnie a wręcz bleeee. A mąż mówi że sikaczy nie tyka [emoji23]

h4zpgov3o3h14ll7.png

Ja właśnie niedawno widziałam reklamę warki radler 0,0% i faktycznie poczytałam teraz i ma typowo 0,0% :D muszę dorwać gdzieś :>

warka_radler_0_7-450x600.jpg

Piła któraś?

Powiem wam ze z dwa tyg ja się na ta warke skusilam. Ale nie cala tylko szklaneczkę wypilam. Resztę dokonczyla tesciowa :) i powiem wam ze dobra :) moim zdaniem ta jest bezpieczna i raz na jakiś czas chyba mozna... :)

Ja też kawy mrożonej mam ochotę się napić :D Ale to akurat proste, kawa inka,trochę wrzątku,cukier,duuużo mleka i duuużo lodu :D <3 mniam

ten jest mega! [emoji813]
Tak widziałam na zywo jest świetny :) ale narazie moge pomarzyć [emoji16][emoji16][emoji16]. Jeszcze z 5 tyg aby poznac płeć ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja ostatnio non stop robie sobie granitę cytrynową i w ciągu dnia taka zmrożona - pychota... ale chyba zaraz spróbuję tej kawy mrozonej, inka czeka w szafecce [emoji5]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie to samo. Mój mi pokupowal kilka smaków i kilka rodzajów tych niby normalnych tylko ze wszystko alkoholfrei ale stoją do tej pory [emoji6] mnie jakoś nie ciągnie a wręcz bleeee. A mąż mówi że sikaczy nie tyka [emoji23]

h4zpgov3o3h14ll7.png
Mój czasem te zwykłe wypije, jak wie że będzie prowadził, a pić mu się chce, więc u mnie się nie marnuje:D

Do góry