reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
1466686006-1d1mld.jpeg
ja chce taki :)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Bavarię dorwałam w Achuchan - jest tam zwykła i jabłkowa. Na majówkę sobie kupiłam, ale nie za bardzo mi szły i do tej pory w lodówce leżą. Jakoś nie mam ochoty na piwo, mimo że przed ciążą lubiłam się napić zimnego piwka w gorący dzień:)
U mnie to samo. Mój mi pokupowal kilka smaków i kilka rodzajów tych niby normalnych tylko ze wszystko alkoholfrei ale stoją do tej pory [emoji6] mnie jakoś nie ciągnie a wręcz bleeee. A mąż mówi że sikaczy nie tyka [emoji23]

h4zpgov3o3h14ll7.png

Ja właśnie niedawno widziałam reklamę warki radler 0,0% i faktycznie poczytałam teraz i ma typowo 0,0% :D muszę dorwać gdzieś :>

warka_radler_0_7-450x600.jpg

Piła któraś?

Powiem wam ze z dwa tyg ja się na ta warke skusilam. Ale nie cala tylko szklaneczkę wypilam. Resztę dokonczyla tesciowa :) i powiem wam ze dobra :) moim zdaniem ta jest bezpieczna i raz na jakiś czas chyba mozna... :)

Ja też kawy mrożonej mam ochotę się napić :D Ale to akurat proste, kawa inka,trochę wrzątku,cukier,duuużo mleka i duuużo lodu :D <3 mniam

ten jest mega! [emoji813]
Tak widziałam na zywo jest świetny :) ale narazie moge pomarzyć [emoji16][emoji16][emoji16]. Jeszcze z 5 tyg aby poznac płeć ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja ostatnio non stop robie sobie granitę cytrynową i w ciągu dnia taka zmrożona - pychota... ale chyba zaraz spróbuję tej kawy mrozonej, inka czeka w szafecce [emoji5]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie to samo. Mój mi pokupowal kilka smaków i kilka rodzajów tych niby normalnych tylko ze wszystko alkoholfrei ale stoją do tej pory [emoji6] mnie jakoś nie ciągnie a wręcz bleeee. A mąż mówi że sikaczy nie tyka [emoji23]

h4zpgov3o3h14ll7.png
Mój czasem te zwykłe wypije, jak wie że będzie prowadził, a pić mu się chce, więc u mnie się nie marnuje:D

Do góry