reklama
koralinakato
Fanka BB :)
Przez posty przebrnęłam na szybko i dość niedbale, ale wydaje mi się, że któraś z nas pije od czasu do czasu browara na nerki
Kiedyś dziewczyny pisały, że "najbezpieczniejsza" jest chyba bavaria 0% ? U mnie podobnie z chęcią, ale jak na razie na niej się kończy [emoji4]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja właśnie niedawno widziałam reklamę warki radler 0,0% i faktycznie poczytałam teraz i ma typowo 0,0% muszę dorwać gdzieś :>
Piła któraś?
elifit
Moderatorka
Bavaria 0% prawdziwe piwo. Ja piję namiętnieMam do was pytanie, nie wiem..może nie jestem jedyna.. Ostatnio mam straszną ochotę na piwo.. Normalnie marzy mi się takie zimne z sokiem imbirowym.. Albo jakiś radler... Niby są te "0%" ale one nie są 0 tylko 0,2 albo 0,5... no i nie wiem.. myślicie, że można się czegoś takiego napić raz na jakiś czas? Albo takie Karmi Tiramisu mi się marzy ale Karmi to ma chyba też 0,5%... No i nie wiem... co o tym myślicie?
Radlera też piję ale to jest bardziej lemoniada
koralinakato
Bavaria 0% prawdziwe piwo. Ja piję namiętnie
Radlera też piję ale to jest bardziej lemoniada
Nie widziałam nigdzie tej Bavari muszę się rozejrzeć i kupić sobie jakiś syrop imbirowy
Ja właśnie radlerki uwielbiam ♥
anio0
Oooo! Raddler! Albo Sommersby... mniam! Chyba sobie w weekend machnę, bo mi smak narobiłyście ;PNie widziałam nigdzie tej Bavari muszę się rozejrzeć i kupić sobie jakiś syrop imbirowy
sancia880
Ja co 2 godz siusiam tak jakbym pol dnia 3malAWy tez tak czesto w nocy na siku sie budzicie?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
Nie widziałam nigdzie tej Bavari muszę się rozejrzeć i kupić sobie jakiś syrop imbirowy
Ja Bavarię dorwałam w Achuchan - jest tam zwykła i jabłkowa. Na majówkę sobie kupiłam, ale nie za bardzo mi szły i do tej pory w lodówce leżą. Jakoś nie mam ochoty na piwo, mimo że przed ciążą lubiłam się napić zimnego piwka w gorący dzień
no to nie masz zle z tym wstawaniem, bo tak jak pisalam co 2 godziny, jak sie klade po 21-ej to juiz po 23 lece i potem kolo 2-ej i po 4-ej to juz rytuałza pierwszym razem to jakos sobie to wytlumaczylam. poza tym wierzylam ze to przypadek. ale po kolejnym...
a czesto to ile? bo raz w nocy to ja wstawalam przed ciaza obecnie wstaje kolo 3-4, potem o 6 i jak wstaje juz tak calkiem kolo 7 to znow od razu lece
sorry, zapomnialam!!! juz obiecuje nie wspominac traum. zarty zartami ale twoj upor podnosi mnie na duchu!
taaak! ja tez czekam na klime. ale mysle ze jeszcze min kilka dni bo to znajomy robi to wiadomo...troche potrwa)
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
ja lubie se czasami to 0% wypicJa pije ale to tak raz na jakis czas nie codziennie maks 1/4 szklanki
Lech free ma 0% smakuje jak piwo wiec moze sie nadac do soku
reklama
koralinakato
Oooo! Raddler! Albo Sommersby... mniam! Chyba sobie w weekend machnę, bo mi smak narobiłyście ;P
Sommersby ten żurawinowy bym wypiła... Ale on chyba ma 2% co nie?
Ja pije ale to tak raz na jakis czas nie codziennie maks 1/4 szklanki
Lech free ma 0% smakuje jak piwo wiec moze sie nadac do soku
No właśnie sprawdzałam i ma 0,5% alkoholu i jakoś nie wiem...szukałam typowo 0,0% i ten niebieski Radler z Warki i Bavaria jak się okazuje
Ja Bavarię dorwałam w Achuchan - jest tam zwykła i jabłkowa. Na majówkę sobie kupiłam, ale nie za bardzo mi szły i do tej pory w lodówce leżą. Jakoś nie mam ochoty na piwo, mimo że przed ciążą lubiłam się napić zimnego piwka w gorący dzień
Ja piwa nie lubię, chyba że Radlerki