reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Kiedyś dziewczyny pisały, że "najbezpieczniejsza" jest chyba bavaria 0% ? U mnie podobnie z chęcią, ale jak na razie na niej się kończy [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Przez posty przebrnęłam na szybko i dość niedbale, ale wydaje mi się, że któraś z nas pije od czasu do czasu browara na nerki ;)

Kiedyś dziewczyny pisały, że "najbezpieczniejsza" jest chyba bavaria 0% ? U mnie podobnie z chęcią, ale jak na razie na niej się kończy [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja właśnie niedawno widziałam reklamę warki radler 0,0% i faktycznie poczytałam teraz i ma typowo 0,0% :D muszę dorwać gdzieś :>

warka_radler_0_7-450x600.jpg

Piła któraś?

Mam do was pytanie, nie wiem..może nie jestem jedyna.. Ostatnio mam straszną ochotę na piwo.. Normalnie marzy mi się takie zimne z sokiem imbirowym.. Albo jakiś radler... Niby są te "0%" ale one nie są 0 tylko 0,2 albo 0,5... no i nie wiem.. myślicie, że można się czegoś takiego napić raz na jakiś czas? Albo takie Karmi Tiramisu mi się marzy ale Karmi to ma chyba też 0,5%... No i nie wiem... co o tym myślicie?
Bavaria 0% prawdziwe piwo. Ja piję namiętnie
Radlera też piję ale to jest bardziej lemoniada ;)
cb7wugpju04jz4q8.png

Nie widziałam nigdzie tej Bavari :D muszę się rozejrzeć i kupić sobie jakiś syrop imbirowy :D
Ja właśnie radlerki uwielbiam ♥

Ja Bavarię dorwałam w Achuchan - jest tam zwykła i jabłkowa. Na majówkę sobie kupiłam, ale nie za bardzo mi szły i do tej pory w lodówce leżą. Jakoś nie mam ochoty na piwo, mimo że przed ciążą lubiłam się napić zimnego piwka w gorący dzień:)

za pierwszym razem to jakos sobie to wytlumaczylam. poza tym wierzylam ze to przypadek. ale po kolejnym...

a czesto to ile? bo raz w nocy to ja wstawalam przed ciaza:) obecnie wstaje kolo 3-4, potem o 6 i jak wstaje juz tak calkiem kolo 7 to znow od razu lece:)

sorry, zapomnialam!!! juz obiecuje nie wspominac traum. zarty zartami ale twoj upor podnosi mnie na duchu!:)

taaak! ja tez czekam na klime. ale mysle ze jeszcze min kilka dni bo to znajomy robi to wiadomo...troche potrwa:))

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
no to nie masz zle z tym wstawaniem, bo tak jak pisalam co 2 godziny, jak sie klade po 21-ej to juiz po 23 lece i potem kolo 2-ej i po 4-ej to juz rytuał :D

reklama
Oooo! Raddler! Albo Sommersby... mniam! Chyba sobie w weekend machnę, bo mi smak narobiłyście ;P

Sommersby ten żurawinowy bym wypiła... Ale on chyba ma 2% co nie?

Ja pije ale to tak raz na jakis czas nie codziennie maks 1/4 szklanki

Lech free ma 0% smakuje jak piwo wiec moze sie nadac do soku ;)

No właśnie sprawdzałam i ma 0,5% alkoholu i jakoś nie wiem...szukałam typowo 0,0% i ten niebieski Radler z Warki i Bavaria jak się okazuje:D

Ja Bavarię dorwałam w Achuchan - jest tam zwykła i jabłkowa. Na majówkę sobie kupiłam, ale nie za bardzo mi szły i do tej pory w lodówce leżą. Jakoś nie mam ochoty na piwo, mimo że przed ciążą lubiłam się napić zimnego piwka w gorący dzień:)

Ja piwa nie lubię, chyba że Radlerki :D

Do góry