reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja nie zawsze w nocy wstaje na siku. Przeważnie padam ok 22-23 więc se przed spaniem sikne. I czasami do 6 wytrzymuje. Czasami ok 4-5 siku muszą zrobić. Ale nie jest źle.
Gorzej będzie [emoji6][emoji6][emoji6]

h4zpgov3o3h14ll7.png

Czy tylko ja zaczęłam latać do kibelka na siku jak szalona? Do tej pory przesypiałam spokojnie całą noc, a teraz ni pierona, muszę przynajmniej raz na wycieczkę iść ;/
Dzisiaj pierwszy dzień upału, a ja już mam dość!...

Ja też miałam zadać to pytanie, chodzę do toalety częściej niż teściowa a do tej pory to ona biła rekordy. Na szczęście w nocy jeszcze nie musze.

Na szczęście w pracy mam klimę, w domu też od niedawna sobie zrobiliśmy. W samochodzie za to nie ma klimy więc muszę przetrwać tą drogę do domu a potem się zamknę w domu i nie wychodzę dopóki temperatury nie spadną/

reklama
Wiecie co dziewczyny. Przemyślałam sprawę i chyba zrobię sobie wizytę prywatna z usg u dodatkowego lekarza. Znalazłam Panią polke ginekolozke jakieś 10 km stąd. Więc chyba zadzwonię i się umówię. chodzi mi o to aby ktoś zewnatrz obcy zbadał mnie i zobaczył co się dzieje. Z tymi plamieniami.
Nie ze nie ufam swojemu lekarzowi, zresztą dwóm ( ojciec i syn) ale kurde może ktoś spojrzy na moją sytuację "innym" okiem? Wpadnie na jakiś pomysł itp. Będę spokojniejsza jak kolejna para oczu nie znajdzie przyczyny plamien. I potwierdzi że maluszek ma sie dobrze.

h4zpgov3o3h14ll7.png

Do góry