ja tak co dwie godziny, ale potem usne wiec nie jest zleNo ja teraz zaczęłam. Do tej pory było spokojnie, a od jakiegoś tygodnia szuram nogami do łazienki...
reklama
Tuiles
Fanka BB :)
ja tak co dwie godziny, ale potem usne wiec nie jest zle
Rany! Co 2 godziny? To już będziesz zahartowana do wstawania do Maluszka ;P
Antiope
Ja "motylków" nie czuję, raczej kotłowanie i rozpychanie. Nie codziennie. To pewnie zależy od tego jak się ułoży maluszek.A Wy codziennie te motylki czujecie? Bo u mnie coś dzisiaj cisza...
Czarownica3006
A ja sikam wieczorem i rano ok 6:00. A pije jak smok
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
co dwie godziny, powaznie, dzis jakos rzadziej, aler tez mniej pilam na noc, meczace to jest nie powiem, tym bardziej, ze jadnak rano wstaje do pracyRany! Co 2 godziny? To już będziesz zahartowana do wstawania do Maluszka ;P
mojeboje
Czy tylko ja zaczęłam latać do kibelka na siku jak szalona? Do tej pory przesypiałam spokojnie całą noc, a teraz ni pierona, muszę przynajmniej raz na wycieczkę iść ;/
Dzisiaj pierwszy dzień upału, a ja już mam dość!...
Ja też miałam zadać to pytanie, chodzę do toalety częściej niż teściowa a do tej pory to ona biła rekordy. Na szczęście w nocy jeszcze nie musze.
Dokładnie u mnie też to raczej nie motylki. Tylko takie przeciąganie się. Jak by maleństwo się wyciągało.Ja "motylków" nie czuję, raczej kotłowanie i rozpychanie. Nie codziennie. To pewnie zależy od tego jak się ułoży maluszek.
reklama
Wiecie co dziewczyny. Przemyślałam sprawę i chyba zrobię sobie wizytę prywatna z usg u dodatkowego lekarza. Znalazłam Panią polke ginekolozke jakieś 10 km stąd. Więc chyba zadzwonię i się umówię. chodzi mi o to aby ktoś zewnatrz obcy zbadał mnie i zobaczył co się dzieje. Z tymi plamieniami.
Nie ze nie ufam swojemu lekarzowi, zresztą dwóm ( ojciec i syn) ale kurde może ktoś spojrzy na moją sytuację "innym" okiem? Wpadnie na jakiś pomysł itp. Będę spokojniejsza jak kolejna para oczu nie znajdzie przyczyny plamien. I potwierdzi że maluszek ma sie dobrze.
Nie ze nie ufam swojemu lekarzowi, zresztą dwóm ( ojciec i syn) ale kurde może ktoś spojrzy na moją sytuację "innym" okiem? Wpadnie na jakiś pomysł itp. Będę spokojniejsza jak kolejna para oczu nie znajdzie przyczyny plamien. I potwierdzi że maluszek ma sie dobrze.