reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Odcień mojej skóry oślepia oczy
emoji23.png
wiem wiem
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Ale chciałam wam pokazać dokladnie gdzie czuje ruchy, i te miejsca wskazałam lekarzowi może źle odpisuje wam . tutaj też czuje twardość i zgrubienie wieczorami.

Nawet teraz po naciśnięciu do zdjęcia, czuje ze mnie tam Rozpycha.

Widać blizne po dwóch cc nad spodenkami. Spojenie lonowe mam tak jak kończą się spodenki.

Już sama zglupialam.

Ale czuję wciąż to samo rozpychanie od 4 dni w tych samych rejonach.

Jakkolwiek moje doświadczenie w cesarkach jest żadne, to wydaje mi się, że masz bardzo ładną bliznę. Wszystkie które do tej pory widziałam były wypukłe i różowe i niezbyt ładne.

Znowu chodzę i myślę. Raz do roku robie generalne sprzatanie w szafie u synka w tym myje wszystkie półki. I dzis tak się rozpedzilam i użyłam środka do dezynfekcji z alkoholem. No i wiadomo on ma dość intenstywny zapach. I teraz się zamartwiam czy jak sie nawdychalam tego to moglam zaszkodzic dziecku. Boze stara a glupia jestem :( nie zastanowilam się cholera bo zawsze tak robilam.

Edit. Nie bylo tam zadnego chloru czy cos tylko etanol i jeszcze jakis alkohol i substancjie zapachowe cos z cytryny

Spokojnie, nic dzidziusiowi się nie stało. Jakbyś się tego napiła, albo wdychała przez cały dzień z reklamówki to może i jakiś wpływ by miało. Spokojnie!
Ale rozumiem doskonale. Też złapałam ostatnio schizę z perfumami (w sumie też na alkoholu!). Lekarz mi ją wybił ;)

Czy tylko ja zaczęłam latać do kibelka na siku jak szalona? Do tej pory przesypiałam spokojnie całą noc, a teraz ni pierona, muszę przynajmniej raz na wycieczkę iść ;/
Dzisiaj pierwszy dzień upału, a ja już mam dość!...

reklama
Jakkolwiek moje doświadczenie w cesarkach jest żadne, to wydaje mi się, że masz bardzo ładną bliznę. Wszystkie które do tej pory widziałam były wypukłe i różowe i niezbyt ładne.

Spokojnie, nic dzidziusiowi się nie stało. Jakbyś się tego napiła, albo wdychała przez cały dzień z reklamówki to może i jakiś wpływ by miało. Spokojnie!
Ale rozumiem doskonale. Też złapałam ostatnio schizę z perfumami (w sumie też na alkoholu!). Lekarz mi ją wybił ;)

Czy tylko ja zaczęłam latać do kibelka na siku jak szalona? Do tej pory przesypiałam spokojnie całą noc, a teraz ni pierona, muszę przynajmniej raz na wycieczkę iść ;/
Dzisiaj pierwszy dzień upału, a ja już mam dość!...
Ja na siku spacerowałam w nocy na początku ciąży. Teraz jest dużo lepiej, bo na siku budzę się dopiero koło 6-7
Ja upały uwielbiam, nawet w ciąży i już nie mogłam się ich doczekać, więc wreszcie jestem szczęśliwa :happy:

Ej dziewczyny ale ja Wam obiecalam,że wszystkie nasze grudniowe dzieciaczki urodza się piękne i zdrowe tak????? To proszę o zaufanie!!!!! W grudniu mi podziekujecie!
A tak poza tym to te upały mnie wykanczaja. ... a dzisiaj od rana lekarz, ubezpieczyciel, notariusz... a ja wyglądam jakbym maraton biegała taka zgrzana i spocona .... masakra....

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry