reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Też plamiłam, ostatnio to była czerwona żywa krew, lekarze dziwili się że panikuję. Bałam się spojrzeć na ekran przy USG. Ale dzieciątko żywe i krwawienie minęło. Do tej pory jak idę siku to się boję spojrzeć na papier. A dwa dni prze krwawieniem moje piersi zrobiły się większe, twardsze i gorące. A pani doktor tylko spytała czy brałam paracetamol i odesłali mnie do domu. Dziwili się że przyszłam to sprawdzić.
aneta_ck
Moje dziecko wlasnie spadło z łóżka. No masakra jakaś. Zaczął sie przekrecac z boku na bok i nie zdążyłam go zlapac. Ehhh normalnie gadam na darmo. Tyle razy mu tlumacze ze będzie miał kuku jak będzie skakał i nic to nie daje. Juz nawet drzwi do sypialni na klucz zamykam i na drzemki go tylko wpuszczam a i tak cos zawsze wymysli. Juz mu sie w domu nudzi bo 3 dni w przedszkolu nie byl
Antiope
bazyli ciągle śpi w łóżeczku ze sztachetkami. Aż się boję co to będzie jak go przeniesiemy, bo on przez sen zawsze lata po całym łóżeczku.Moje dziecko wlasnie spadło z łóżka. No masakra jakaś. Zaczął sie przekrecac z boku na bok i nie zdążyłam go zlapac. Ehhh normalnie gadam na darmo. Tyle razy mu tlumacze ze będzie miał kuku jak będzie skakał i nic to nie daje. Juz nawet drzwi do sypialni na klucz zamykam i na drzemki go tylko wpuszczam a i tak cos zawsze wymysli. Juz mu sie w domu nudzi bo 3 dni w przedszkolu nie byl
Tuiles
Moje dziecko wlasnie spadło z łóżka. No masakra jakaś. Zaczął sie przekrecac z boku na bok i nie zdążyłam go zlapac. Ehhh normalnie gadam na darmo. Tyle razy mu tlumacze ze będzie miał kuku jak będzie skakał i nic to nie daje. Juz nawet drzwi do sypialni na klucz zamykam i na drzemki go tylko wpuszczam a i tak cos zawsze wymysli. Juz mu sie w domu nudzi bo 3 dni w przedszkolu nie byl
Dobrze, że nic się maluchowi nie stało. Ale masz wesoło - a to zgnieciony palec a to łóżko...
JOSHI jak wizyta???
cytrusowa85
Moja wczoraj z trampoliny spadla Bo ja nie zasunela. Nic nie zrobisz teraz pozostaje obserwowac. Gdyby cos sue zaczelo z dzieckim dziac to szpital
reklama
Tuiles
No niestety. Moje dziecko jest bardzo zywe. Obejrzalam go z każdej strony i wydaje sie ok. Normalnie sie smieje teraz i tyko chwilę plakal. Julo njenawidzi łóżeczka niestety nie chce tam spać w ogóle
Julo = Julian??? Strasznie mi się podoba to imię