reklama
Tuiles
Fanka BB :)
moja szwagierka stosowała jakoś od 4-5 miesiąca ciąży i nie ma ani jednego rozstępuu !!! żadnego! ja sobie zamówiłam bo ona kupuje leki w aptece internetowej o wiele taniej niż normalnie 200 ml za 47 zl chyba. no troche to jest ale ona mowi ze jest bardzo wydajny, ona może zuzyła moze dwa opakowania lub ewentualnie trzy. te po 200 ml. ale czesto 2-3 razy dziennie smarowała.
i zamówiłam jedna buteleczke i moze za kilka dni przyjdzie i tez bede stosowac
No właśnie ta oliwka nie jest najtańsza, ale ponoć skuteczna. Znając życie poora mi skórę ciąża na całego (i bez ciąży była poorana od chudnięcia) to już wolę dołożyć trochę grosza i przynajmniej myśleć, że jakoś zapobiegam tym rozstępom!
aneta_ck
Za wczesnie jeszcze. Nie bedzie fajnie widac. Ja robiłam w 19 tyg i 32. Fajne są.Mam 15 tydz ciazy bardzo bym chciala poznac plec kusi mnie jechać na 4d ...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Antiope
Co do włosków, to ani z Bazylim nic takiego nie miałam, ani nie mam teraz
Ja stosuję zwykłą oliwkę dla dzieci i przy Bazylim robiłam to samo i też nie mam ani jednego rozstępu.Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała oliwkę Bio oil? Przeczytałam ostatnio, że jest bardzo dobra na rozstępy i tak się zastanawiałam, czy któraś z Was ją miała?
elunia1983
Ja też nie miałam z mlodym włosków, teraz tez brak. Brzuch smaruje oliwka dla dzieci- rozstępów brak . A w poprzedniej ciąży było 17+. Antiope korzystam z wolnego, ale też tęsknię. Za to młody zachwycony pobytem u dziadków . Jutro po niego jedziemy dopiero. Fete uwielbiam i jem co jakiś czas Kurcze w czwartek wizyta i juz umieram ze strachu czy wszyszko ok z dzidzią... ostatnia była 4 tygodnie temu....
sancia880
reklama