nie biore, patrz nie pomyslalam nawet o tym, dzieki!!!A bierzesz wit. B6? Kup prevomit i bierz wit. B6 2 razy dziennie. Pomaga na jakis czas ale zawsze cos
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
sancia880
Fanka BB :)
Kiedys kobiety jadly wsio i nic im nie bylo. Popieprzone to wszystko. Tego nie tamto nie. Itd itp. Boze az wstyd sie przyznac ... Ale znam niestety debilki bo inaczej tego nie nazwe co cala ciążę cpaly pily i zdrowe dzieci maja
sancia880
Lekarz mi pow i chodz troche pomoglo. Mi chyba juz ustaly albo moze znow mylne dobre samopoczucie przez kilka dninie biore, patrz nie pomyslalam nawet o tym, dzieki!!!
ja mam takie krople z imbirem i tez na chwile pomagajaLekarz mi pow i chodz troche pomoglo. Mi chyba juz ustaly albo moze znow mylne dobre samopoczucie przez kilka dni
Tuiles
Wg wikipedii w 2005 roku w Polsce zanotowano 22 zachorowania na listeriozę, czyli mniej niż jedna osoba na milion. W Stanach ok 10 przypadków zachorowań na milion mieszkańców, więc to chyba nie jest jakaś super popularna choroba. Pewnie, że lepiej dmuchać na zimne, ale zdecydowanie łatwiej załapać toxo, HIV, czy HCV niż to ustrojstwo. Dlatego chyba faktycznie nie ma co zbędnie panikować.
madzia.ch.1995
Kiedys kobiety jadly wsio i nic im nie bylo. Popieprzone to wszystko. Tego nie tamto nie. Itd itp. Boze az wstyd sie przyznac ... Ale znam niestety debilki bo inaczej tego nie nazwe co cala ciążę cpaly pily i zdrowe dzieci maja
to ja mam taką sąsiadkę, co jest w ciąży z czwartym dzieckiem, dwa pierwsze z innym facetem, te dwa teraz z obecnym, wszystkie dzieci małe może kolo 6 lat te pierwsze.. mozna powiedziec ze jedno za drugim.. a z fajką ciągle chodzi w buzi i nic jej nie przeszkadza... dzieci zdrowe... a patologia tam jak nie wiem.. dom mają od gminy, on raz pracuje raz nie... eh szkoda gadac co tam sie dzieje
madzia.ch.1995
jak teraz powiedzialyscie to spojrzalam na swoj i faktycznie zarosniety jak nie wiem. nigdy nie kojarze zebym tak miala. a podobno noszę chłopcaJa jeszcze nie mam ale podobno to normalne w ciazy
Inna teoria jest taka, ze kobieta ma silniejszy zarost bo nosi w sobie chlopca i ma wiecej testosteronu [emoji16]
reklama