reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Kiedys kobiety jadly wsio i nic im nie bylo. Popieprzone to wszystko. Tego nie tamto nie. Itd itp. Boze az wstyd sie przyznac ... Ale znam niestety debilki bo inaczej tego nie nazwe co cala ciążę cpaly pily i zdrowe dzieci maja

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Wg wikipedii w 2005 roku w Polsce zanotowano 22 zachorowania na listeriozę, czyli mniej niż jedna osoba na milion. W Stanach ok 10 przypadków zachorowań na milion mieszkańców, więc to chyba nie jest jakaś super popularna choroba. Pewnie, że lepiej dmuchać na zimne, ale zdecydowanie łatwiej załapać toxo, HIV, czy HCV niż to ustrojstwo. Dlatego chyba faktycznie nie ma co zbędnie panikować.

laski ja nie wiem czy Wy tez tak macie, ale....wyrosly mi na brzuchu wloski!!!! mialam tam przed ciaza takie jasniutkie w malaj ilosci a teraz sa czarne i jest ich duuuuzo

Kiedys kobiety jadly wsio i nic im nie bylo. Popieprzone to wszystko. Tego nie tamto nie. Itd itp. Boze az wstyd sie przyznac ... Ale znam niestety debilki bo inaczej tego nie nazwe co cala ciążę cpaly pily i zdrowe dzieci maja

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

to ja mam taką sąsiadkę, co jest w ciąży z czwartym dzieckiem, dwa pierwsze z innym facetem, te dwa teraz z obecnym, wszystkie dzieci małe może kolo 6 lat te pierwsze.. mozna powiedziec ze jedno za drugim.. a z fajką ciągle chodzi w buzi i nic jej nie przeszkadza... dzieci zdrowe... a patologia tam jak nie wiem.. dom mają od gminy, on raz pracuje raz nie... eh szkoda gadac co tam sie dzieje

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała oliwkę Bio oil? Przeczytałam ostatnio, że jest bardzo dobra na rozstępy i tak się zastanawiałam, czy któraś z Was ją miała?

Do góry