reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała oliwkę Bio oil? Przeczytałam ostatnio, że jest bardzo dobra na rozstępy i tak się zastanawiałam, czy któraś z Was ją miała?
A mi lekarz pow ze te kremy nie dzialaja i wystarczy normalna oliwka i ze tak na prawde to zależy od genetyki. Jak maja byc to będą.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała oliwkę Bio oil? Przeczytałam ostatnio, że jest bardzo dobra na rozstępy i tak się zastanawiałam, czy któraś z Was ją miała?
moja szwagierka stosowała jakoś od 4-5 miesiąca ciąży i nie ma ani jednego rozstępuu !!! żadnego! ;) ja sobie zamówiłam bo ona kupuje leki w aptece internetowej o wiele taniej niż normalnie ;) 200 ml za 47 zl chyba. no troche to jest ale ona mowi ze jest bardzo wydajny, ona może zuzyła moze dwa opakowania lub ewentualnie trzy. te po 200 ml. ale czesto 2-3 razy dziennie smarowała.
i zamówiłam jedna buteleczke i moze za kilka dni przyjdzie i tez bede stosowac;)

A mi lekarz pow ze te kremy nie dzialaja i wystarczy normalna oliwka i ze tak na prawde to zależy od genetyki. Jak maja byc to będą.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

no ja od samego początku smaruje oliwka zwykła dla dzieci. teraz zamówiłam ten bio-oil i bede smarować raz oliwką raz tym bio oil bo on troche drogi jest w porównaniu do oliwki :)

reklama
Do góry