elifit
Moderatorka
Link do: ListeriozaListerioza zagraza malenstwu ?? Ja gdzies czytalam ze nie raczej przyszlej mamie ze moze miec biegunke lub w najgorszym przypadku zatrucie pokarmowe jezeli zle pisze poprawcie mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: ListeriozaListerioza zagraza malenstwu ?? Ja gdzies czytalam ze nie raczej przyszlej mamie ze moze miec biegunke lub w najgorszym przypadku zatrucie pokarmowe jezeli zle pisze poprawcie mnie
ok zobacz liste i oblukam, ktore moge jesc, dziekioj a ja wpie.am raz z tygodniu conajmniej
Większość serów polskich producentów można jeść, pisałam już wcześniej że tylko z niepasteryzowanego mleka należy uważać.
Link do: 9 rodzajów sera, które możesz bezpiecznie jeść w ciąży
tamten lekarz jest starej daty wiec wiesz, tej obecnej lekarki sie ie pytalam nawet o toTo jest denerwujace, ze kazdy lekarz ma swoja teorie, ale @elifit dobrze prawi.
Ja bym na Twoim miejscu nie popadala w skrajnosci i zjadla sobie fete, mozzarelle
A bierzesz wit. B6? Kup prevomit i bierz wit. B6 2 razy dziennie. Pomaga na jakis czas ale zawsze cosja wlasnie po loda pobieglam do sklepu, bo on mi ulge daje w mdlosciach