Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Też dziś oglądałam i szukałam czegoś do 50. Bo syn miał 48, a córka 50. Raczej będzie wcześniak więc wolę już kupić, tylko nie znam płci. Trochę za wcześnie na zakupy, ale muszę brać pod uwagę, leżenie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko jakie kruszynki!!!! ♥Też dziś oglądałam i szukałam czegoś do 50. Bo syn miał 48, a córka 50. Raczej będzie wcześniak więc wolę już kupić, tylko nie znam płci. Trochę za wcześnie na zakupy, ale muszę brać pod uwagę, leżenie.
Ja tak w 10 tyg 3 dni spokoju mysllam ze koniec wymiotow itdm znow zaczelo w 12 znow 3 dni ok i znow mam 15 tydz narazie mam 2 dni spokoju...kuzwa weszlam w 14 tydzien i nadal mnie mdli...no halllo?
Są na to naturalne leki i pomagaja. Moze nie na nie wiem ile ale chodz killa dniA ja bym chciała mieć mdlosci... wczoraj odstawiłam leki, żeby sprawdzić czy może juz przechodzi i niestety wymioty wróciły i conajmiej 11x byłam w łazience, nawet łyk wody nie był do przyjęcia [emoji30] tak bardzo Wam zazdroszczę tej energii i normalnego funkcjonowania
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
To mamy podobnie ja 176/177 a M 196 - strach sie bać Tez raczej nic poniżej 62 nie kupie.U nas 176 i 190... Nie kupuje nic mniejszego niz 62:-)
A w ciąży w ogóle można? Jak ja wyrywałam zęba mądrości ostatnio, to w ankiecie było pytanie, czy nie jestem w ciąży; nawet kazali podać termin ostatniej @ Jeśli można wyrwać zęba w ciąży, to pewnie dają jakiś inny środek znieczulający, czy coś, nie mam pojęcia. A powiedziałaś dentyście, że jesteś w ciąży? Co on na to?Witajcie kochane któraś z Was miala usuwany ząb w ciąży? Odezwal się moj ząb wykrakalam i muszę go dziada wyrwać koniecznie. Na szczęście dentysta byl tak mily ze przyjmie mnie jak wróci z Wwa ok 20. Ale umieram ze strachu i ten pieprzony bol pulsujacy
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom