reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

jeszcze taki krem mi polecila ale nie znalazlam w rossmannie ani nigdzie po drodze robiac zakupy a z internetu jakos mi sie nie chce zamowic Link do: DAX, Perfecta Mama, krem ochronny do twarzy przeciw przebarwieniom hormonalnym, SPF15, 50ml - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl podobno przeciw przebarwieniom ale...lepiej chyba duzy filrt przy takich sklonnosciach. ja juz mam tysiac malych piegow (a nigdy wczesniej nie mialam!)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Kremy z filtrem 50 sa tez dla dzieci do opalania i ja np na plazy zamierzam z tego korzystac [emoji6] a tak to mam krem z Avonu Anew do cery 25+ i filtry ma spf20 lub spf25 nie pamietam, i poki co nic mi sie nie zrobilo na buzi, ale faktycznievczas rozejrzec sie za ciut mocniejszym, zwlaszcza ze ja mam ciemna karnacje i robia mi sie przebarwienia ale na dłoniach i stopach

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :) nie moge spac ostatnio. Jak budze sie na siku to potem już koniec.

Zapomnialam napisac wczoraj ze juz wiem dlaczego slysze w dwoch miejscach puls. Jeden ciut wolniejszy i ciszej. Mam łożysko na przedniej scianie i łapie sobie przeplywy. Wczoraj slyszalam jak mi wszystkie przeplywy sprawdzal. Ciesze sie ze tam pojechalam bo dzidzia jak na genetycznym usg jest cala pomierzona. Wszystko pięknie opisane na 3 strony. Serduszko obejrzane. No super. Jedyne co to zaznaczyl lekarz ze jak na te tyg jest ok bo to jeszcze za wczesnie na takie usg bo te w połowie ciazy sie robi.

Elifit ja na fb dodalam moją koleżankę bo ona tez jest grudniowka 2016. Ma termin na 14.12. Nie wiem czy bedzie chciala pisac. Jak nie bedzie to ja usuń. Na prawde sympatyczna dziewczyna.

Zglodnialam. Ide wziasc insuline i robię sniadanko.

Z tym srebrem koloidalnym jako tonik to nie słyszałam. Ale od zawsze miałam problemy z cerą i niedługo przed zajściem w ciążę osiągnęłam jako taki stan kiedy zaczęłam używać jako toniku rozcieńczonego octu jabłkowego. Do mycia twarzy zaczęłam używać olejku z Biochemii urody i co z tego skoro wyglądam jak wyglądam. Jak nastolatka:( To żeby mi do tych pryszczy chociaż zniknęły zmarszczki i siwe włoski chwilowo przestały się pojawiać....

A macie może namiar na jakiś fajny podkład który kryje i nie zapycha? Od lat używam Lirene ale kiedy w demakijażu przechodzę na naturalne opcje to w makijażu też bym chciała.
Sprobuj linii Avon, dokladnie Luxe. Ja nie uzywam ale kryje naprawde rewelacyjnie. Mam tez puder Luxe, matujacy. Polecam. Puder akurat mam w konsystencji musu, jest bardzo delikatny i ladnie sie dopasowuje. Ostatnio mialam jakies jakieś uczulenie na buzi czy cus, i musialam to zasmarowac jak szlam do lekarza, i nie zrobilam pelnego makijazu tylko ten skrawek nad ustami, i nie bylo widac [emoji6]
Ja akurat jako liderka w Avon duzo takich czarow dostawalam za grosze to mam tego dosc troche.
Np tez toniki sa fajne z Avon.
Ale ogolnie Luxe oraz Anew jeat bardzo chwalone w okolicy

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Karolinakato, jak było?
Miłego

f2w3yx8d53zjrig5.png

Hej :) nie moge spac ostatnio. Jak budze sie na siku to potem już koniec...

ja tak zle sypiam od poczatku ciazy - to dlatego tu pisze nocami. az sie dziwilam ze nikt poza mna tu nie grasuje nad ranem:))) tyle ze wczesniej budzilam sie o 3-4 rano a teraz kolo 5:30 wiec jest progres:)
kurcze Aneta nie bylo mnie 3 dni i nie wiem jak sie twoja dwukomorowosc wyjasnila? na wizytowym to opisalas?
edit: juz doczytalam. ciesze sie ze wszystko ok i trzymam kciuki za dziewczynke:)
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam 15t a dwa dni temu mnie tez mdlilo gdzie w ciazy tylko raz wymiotowalam
Mial byc zastrzyk energii i ja sie pytam gdzie ona jest ???? Ostatnio nawet posypiam w dzien jak jestem w domu jest ok ale jak tylko cos zalatwiamy na miescie wracam do domu to musze sie zdrzemnac !
ja wczoraj mialam dzien pelen energii, dzis troche gorzej

Do góry