reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

mi sudocrem ladnie je wysusza, ale jego zapachu w ciazy nie moge zniesc
Ja tam wszystko zniosę byle tylko załagodzić ten ogień :D

Ja na co dzień w ogóle się nie maluję, bo przy dziecku niby po co, ale teraz na imprezę to chciałam jakoś wyglądać...
U mnie to zazwyczaj przed wyjściem jeszcze się zaogni sytuacja. Ubierz się w uśmiech i bawcie się dobrze! :)

U mnie twarz jeszcze jako tako, ale np dekolt mi wysadzilo, co jedne zejda to następne pryszcze. Ale twarz spoko.

h4zpgov3o3h14ll7.png
Ja dopiero odzyskałam kontrole nad dekoltem to mi się na twarzy pogorszyło... I tak z miejsca, na miejsce - nie ma lekko :p

@bonusowa Dziękuje! u mnie srebro tez króluje, jak mi się skończyło i czekałam na przesyłkę to zauważyłam, ze cera się pogorszyła. Od 3 dni mam nowa buteleczkę i mam nadzieje, ze niebawem trochę się sytuacja uspokoi :)

reklama
Ty se sprawdź jak z synami Twoimi wychodzi - bo mi wyszło, że pierwsza owszem - dziewczynka, Lilka to niby chłopiec i teraz też ma być chłopiec ;)
No chłopakow mi też dobrze pokazało.
Ja to i nawet chyba w usg Nie będę wierzyć jak mi płeć poznają.
Jak nie zobaczę w realu to nie uwierzę.

Tak czy siak czy jajka czy gwiazda to będę kochać nad życie. [emoji7] [emoji7] [emoji7]

h4zpgov3o3h14ll7.png

Wiecie co, zauważyłam że pojawiły mi się przebarwienia wokół ust na brodzie [emoji29]
Pięknie będę się prezentować, ponoć jeszcze od słońca lubią ściemiec nóż kur...a porażka.
Mąż mi mówi że z chłopakami też tak mialam, ale ja jakos niepamiętam.albo nie było to aż tak widoczne.

h4zpgov3o3h14ll7.png

Wiecie co, zauważyłam że pojawiły mi się przebarwienia wokół ust na brodzie [emoji29]
Pięknie będę się prezentować, ponoć jeszcze od słońca lubią ściemiec nóż kur...a porażka.
Mąż mi mówi że z chłopakami też tak mialam, ale ja jakos niepamiętam.albo nie było to aż tak widoczne.

h4zpgov3o3h14ll7.png
zaprzyjaznij sie kochana z kremem z filtrem 50. tak mi poradzila kosmetyczka

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro lecę do drogerii. Bo pragnę jak nie domyta wyglądać wokoło ust [emoji23][emoji23][emoji23]

h4zpgov3o3h14ll7.png
jeszcze taki krem mi polecila ale nie znalazlam w rossmannie ani nigdzie po drodze robiac zakupy a z internetu jakos mi sie nie chce zamowic Link do: DAX, Perfecta Mama, krem ochronny do twarzy przeciw przebarwieniom hormonalnym, SPF15, 50ml - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl podobno przeciw przebarwieniom ale...lepiej chyba duzy filrt przy takich sklonnosciach. ja juz mam tysiac malych piegow (a nigdy wczesniej nie mialam!)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@bonusowa Dziękuje! u mnie srebro tez króluje, jak mi się skończyło i czekałam na przesyłkę to zauważyłam, ze cera się pogorszyła. Od 3 dni mam nowa buteleczkę i mam nadzieje, ze niebawem trochę się sytuacja uspokoi :)

Z tym srebrem koloidalnym jako tonik to nie słyszałam. Ale od zawsze miałam problemy z cerą i niedługo przed zajściem w ciążę osiągnęłam jako taki stan kiedy zaczęłam używać jako toniku rozcieńczonego octu jabłkowego. Do mycia twarzy zaczęłam używać olejku z Biochemii urody i co z tego skoro wyglądam jak wyglądam. Jak nastolatka:( To żeby mi do tych pryszczy chociaż zniknęły zmarszczki i siwe włoski chwilowo przestały się pojawiać....

A macie może namiar na jakiś fajny podkład który kryje i nie zapycha? Od lat używam Lirene ale kiedy w demakijażu przechodzę na naturalne opcje to w makijażu też bym chciała.

A ja nigdy nie miałam pryszczy. Ani przebarwień, ani rozstępów. Na bóle piersi w pierwszych dniach po porodzie najlepiej przykładać ciepły< np namoczony ręcznik i masować masować wtedy można też trochę spuścić mleka, piersi miękną i dziecku łatwiej jeść.

reklama
Do góry