reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Tez myślałam nad koszem, ale koniec końców my się chyba właśnie zdecydujemy na taki lezaczek z opcją spania na płasko ( Link do: Tiny Love Leżaczek-Bujaczek-Łóżeczko 3 W 1 Wielofunkcyjne 1800306830 - Ceny i opinie - Ceneo.pl ) na olx po ok 200zl, będzie można to wszędzie postawić w mieszkaniu :)
P.S chyba to znów rozmowa na temat wyprawka, a nie tutaj ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
To my mamy lezaczek ale tali do 6 mc tylko. Z wibracjami [emoji23] na początku fajne ale potem sie dziecko z tego wyrywa i ja mialam wrazenie ze wypadnie wiec faktycznie sluzylo nam rylko te 5-6 mc

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten podany kalendarz nigdy mi sie nie sprawdził

Jak dla mnie to tylko ten mi sie sprawdza http://www.*-spam-*/chlopiec-czy-dziewczynka

A ja w szoku jak pisałam na wizytowym bo myślałam ze wizytę mam za tydzień a tu kuku przypomniejnie ze USG dzis. No i dowiem sie Plec bo wizyta konkretnie pod to umowiona. Polowkowe mam dopiero 15 lipiec czyli będę 21tc to gdzie tylere czekać
ale adrenalina kciuki poproszę oby mlode chciało sie pokazac!
Powodzenia! Jakie masz przeczucia ? :)

a jak z Wasz cera? u mnie taki wysyo pryszczy, ze wygladam okropnie i jak znikna to zaraz sa nowe i az bola
Daj spokój, wyglądam jak nastolatka :/ I to tak w sumie od początku, myślałam ze przejdzie razem z mdłościami a tu D.... Wyglądam jak zombie wiec nie tylko dziewczynki urodę zabierają :p

Ja jako takiego podkładu nie nakładam, nie staram się ich zakryć bo wtedy faktycznie jest gorzej. Używam tego kremu a'la BB i wyglada to jak tako, ale maluje się tylko do pracy. Po domu odrazu zmywam i przemywam buzie srebrem koloidalnym + sudocrem na te cholerstwa... Mam mega nadzieje, ze przejdą lada moment bo szału idzie dostać.

@kindzia26a no to czekamy kogo tam skrywasz :)

A u mnie właśnie nawet jednego pryszcza. Dlatego się nie spodsiewalam ze powie mi dzis dsiewczynka. Jeszcze w glowie sie nie przestawilam i Benjamin mi w glowie. Hehe moze zmieni mój lekarz jeszcze raz plec. Choć z drugiej strony podoba mi sie ta mysl ze w domku i chłopiec i dziewczynka będą.

Kindzia powodzenia na wizycie.

Lece sie polozyc zaraz bo po tym stresie jestem padnieta

reklama
Ja jako takiego podkładu nie nakładam, nie staram się ich zakryć bo wtedy faktycznie jest gorzej. Używam tego kremu a'la BB i wyglada to jak tako, ale maluje się tylko do pracy. Po domu odrazu zmywam i przemywam buzie srebrem koloidalnym + sudocrem na te cholerstwa... Mam mega nadzieje, ze przejdą lada moment bo szału idzie dostać.

@kindzia26a no to czekamy kogo tam skrywasz :)
mi sudocrem ladnie je wysusza, ale jego zapachu w ciazy nie moge zniesc

Do góry