Lux ja tak pomyslalam, ze to praktyczne ma raczki idziesz gotoeac obiad zabierasz dziecko ze soba ... ogladasz tv tez zabierasz ze soba no tak mi sie wydaje ale kosz kupie uzywany
Laktatora balam sie kupic uzywanego dla mnie to taka osobista rzecz
Butelke juz tez wiem jaka kupie jedna sztuke na wszelki wypadek Dr Browns ona ma odpowietrznik zeby dziecko powietrza nie lykalo no ale to tak jak mowie dla mnie na wszelki wypadek
Smoczek Lovi
Pampersy na poczatek kupie te pampers premium care bialo zlote opakowanie maja pasek pokazujacy jak mocno jest napelniony pampers wiec mysle ze na poczatek bedzie super dla mnie zeby obczaic obsluge bobasa pozniej zobacze jakie bede uzywac
Chusteczki babydream z bawelna i czyms tam jeszcze bo ma najlepsze opinie
Rozek na pewno z minky z jednej strony bo to jednak zima bedzie niech dziecko ma mieciusio
Mysle nad otulaczem bambusowym ale w sumie sama nie wiem co o tym myslec chyba bede miala obawy zamotac dziecko ja tego nie lubilam tak mama mowila
Na odparzenie linomag a na codzien zeby przesmarowac babydream z rossmana na odparzenia
Olej kokosowy ekologiczny zeby skore nawilzyc szczegolnie jak dzidzius bedzie sie luszczyl
Myslalam nad tammy tub do kapania ale chyba jednak zostane przy wanience bo jakos nie jestem do konca przekonana jak dziecko glowke trzyma samo to fajnie wyglada ale jak jest takie malusie i trzrba za glowke trzymac to troche mnie to przeraza
Bodziaki jednak kupie nowe ale te zapinane jak kimono pozniej jak juz nabiore wprawy to moge ze zwyklymi probowac
Spiochy rozpinane na dole obie nozki co tez ulatwia rozbieranie no i od razu ze stopkami
Kombinezon dzis kupilam od znajomej za 10zl rozmiar 56 stwierdzilam, ze wiekszy zamowie nowy taki 2w1 bo w 56 pewnie za dlugo nie pochodzimy
Na ta chwile tyle rzeczy mam przemyslanych jak ktos ma jakas rade to chetnie wyslucham
Wczoraj i dzis rano sie naczytalam, naogladalam i juz mam zdanie troche wyrobione na niektore sprawy czuje sie spokojniej. Listy podrukowalam teraz tylko dopisuje co jakiej firmy itd
Zaraz polowa ciazy wiec najwyzszy czas sie z tym ogarnac hihi