reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ok nie ma tematu. Nie bierzcie sobie tego dziewczyny do siebie. Bardziej chodzi mi o pozytywne myślenie ale na forum często bierze się slowo pisane na opak . A nie o to mi chodzi żeby komuś dokopać.

reklama
Juz poszła fala. Tez wiele przeszłam . Nie o to mi chodziło. Ale widzę ze jak ktos chce to się czepnie . Każde z was życzę dobrze

Jak uważacie chociaż ja związku nie widzę. Po prostu z chęcią bym poczytała o nowościach w temacie wozkow może któraś obcykana czy fotelików sam to samo z imionami 4lata to jednak dużo w temacie . Nikt nie pisze ze to juz na kupowanie czas. Tematy by się rozkrecily ot co. Ale ok
ja juz polatalam z moim po sklepach z wozkami.
wiem napewno że kupować bede spacerowke i fotelik montowany na stelaż. na dzień dzisiejszy fotelik to kiddy z możliwością rozlozenia oparcia i spacerowka albo x-lander x-move albo bebetto nico.
my samochodowi ludzie lansowac sie wózkiem nie będziemy a ja z wygody nosic bede w chuscie od urodzenia ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, dzis poroniłam :( życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania nie dajcie się i trzymajcie mocno. Pozdrawiam

kindzia ja niestety nie mam córki (mam nadzieję, że się to zmieni :)). To jest córka mojego D i jego byłej żony. na stałe mieszka z matką, ale jest u nas praktycznie w każdy weekend, święta itd. Bazyli jest naszym pierwszym wspólnym dzieckiem. Starsza córka mojego D ma na imię Gabrysia, więc raczej nie rejony w które bym celowała z imieniem dla swojej własnej córki. :-p

Jeśli chodzi o pozytywne myślenie, to zapewne masz rację, ale mimo to jakoś nie potrafię wykazać się aż takim optymizmem, żeby widzieć dalej w przyszłość niż do kolejnej wizyty.

Jeśli założysz wątek o wózkach i fotelikach, to mogę napisać co mam po synku i jakie są moje wrażenia.
Natomiast jeśli chodzi o imię, to my z moim D zaczniemy się zastanawiać pewnie dopiero, kiedy będzie już znana płeć. Jak byłam w ciąży z synkiem, to zaczęliśmy się zastanawiać dość szybko odnośnie imienia, ale kłótnie były o to straszne i postanowiliśmy zaczekać aż będzie znana płeć, żeby kłótni było o połowę mniej. Jak już się okazało, że będzie synek, to ja zrobiłam listę kilkunastu imion, które mi się podobają, a D miał z niej wybrać jedno. Najpierw się uparł, że Bazyli ok., ale w wersji Bazyl. na szczęście zmienił zdanie już w USC i podał Bazyli. :-) :) Teraz się spieramy, bo D stwierdził, że teraz to on zrobi listę, a ja wybiorę, ale ja powiedziałam, że po moim trupie. Na razie czekamy czy będzie chłopczyk, czy dziewczynka, a potem mam nadzieję uda mi się przekonać D do któregoś z imion wymyślonych przeze mnie. Dla mnie imię musi spełniać trzy kryteria: ładnie brzmieć, mieć fajne znaczenie i być oryginalne.

Wlasnie, wiecie cos o noszeniu w chuscie ? Jak kurcze nie zgubic bobasa ? :-) :-)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
nie ma szans zeby zgubić; ) nosiłam ostatniego syna do 3 lat hihi i zalowalam ze się skonczylo . juz mam 3 chusty i zanim urodze moze bedzie dwa razy tyle ;)
aaaa i na pewno bede uzywac pieluch wielorazowych [emoji16]
1a7f8f3f874f3277a3f6eac63f01a93d.jpg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj miałam lekkie plamienie, dziś wypadło ze mnie wszystko, cały balonik wielkości dużej śliwki... To moje drugie poronienie, ostatnie było w marcu... Moze zbyt szybko zaszłam w ciąże... Nie wiem...

Do góry