reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ok nie ma tematu. Nie bierzcie sobie tego dziewczyny do siebie. Bardziej chodzi mi o pozytywne myślenie ale na forum często bierze się slowo pisane na opak . A nie o to mi chodzi żeby komuś dokopać.

reklama
Juz poszła fala. Tez wiele przeszłam . Nie o to mi chodziło. Ale widzę ze jak ktos chce to się czepnie . Każde z was życzę dobrze

Jak uważacie chociaż ja związku nie widzę. Po prostu z chęcią bym poczytała o nowościach w temacie wozkow może któraś obcykana czy fotelików sam to samo z imionami 4lata to jednak dużo w temacie . Nikt nie pisze ze to juz na kupowanie czas. Tematy by się rozkrecily ot co. Ale ok
ja juz polatalam z moim po sklepach z wozkami.
wiem napewno że kupować bede spacerowke i fotelik montowany na stelaż. na dzień dzisiejszy fotelik to kiddy z możliwością rozlozenia oparcia i spacerowka albo x-lander x-move albo bebetto nico.
my samochodowi ludzie lansowac sie wózkiem nie będziemy a ja z wygody nosic bede w chuscie od urodzenia ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, dzis poroniłam :( życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania nie dajcie się i trzymajcie mocno. Pozdrawiam

kindzia ja niestety nie mam córki (mam nadzieję, że się to zmieni :)). To jest córka mojego D i jego byłej żony. na stałe mieszka z matką, ale jest u nas praktycznie w każdy weekend, święta itd. Bazyli jest naszym pierwszym wspólnym dzieckiem. Starsza córka mojego D ma na imię Gabrysia, więc raczej nie rejony w które bym celowała z imieniem dla swojej własnej córki. :-p

Jeśli chodzi o pozytywne myślenie, to zapewne masz rację, ale mimo to jakoś nie potrafię wykazać się aż takim optymizmem, żeby widzieć dalej w przyszłość niż do kolejnej wizyty.

Jeśli założysz wątek o wózkach i fotelikach, to mogę napisać co mam po synku i jakie są moje wrażenia.
Natomiast jeśli chodzi o imię, to my z moim D zaczniemy się zastanawiać pewnie dopiero, kiedy będzie już znana płeć. Jak byłam w ciąży z synkiem, to zaczęliśmy się zastanawiać dość szybko odnośnie imienia, ale kłótnie były o to straszne i postanowiliśmy zaczekać aż będzie znana płeć, żeby kłótni było o połowę mniej. Jak już się okazało, że będzie synek, to ja zrobiłam listę kilkunastu imion, które mi się podobają, a D miał z niej wybrać jedno. Najpierw się uparł, że Bazyli ok., ale w wersji Bazyl. na szczęście zmienił zdanie już w USC i podał Bazyli. :-) :) Teraz się spieramy, bo D stwierdził, że teraz to on zrobi listę, a ja wybiorę, ale ja powiedziałam, że po moim trupie. Na razie czekamy czy będzie chłopczyk, czy dziewczynka, a potem mam nadzieję uda mi się przekonać D do któregoś z imion wymyślonych przeze mnie. Dla mnie imię musi spełniać trzy kryteria: ładnie brzmieć, mieć fajne znaczenie i być oryginalne.

Wlasnie, wiecie cos o noszeniu w chuscie ? Jak kurcze nie zgubic bobasa ? :-) :-)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
nie ma szans zeby zgubić; ) nosiłam ostatniego syna do 3 lat hihi i zalowalam ze się skonczylo . juz mam 3 chusty i zanim urodze moze bedzie dwa razy tyle ;)
aaaa i na pewno bede uzywac pieluch wielorazowych [emoji16]
1a7f8f3f874f3277a3f6eac63f01a93d.jpg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj miałam lekkie plamienie, dziś wypadło ze mnie wszystko, cały balonik wielkości dużej śliwki... To moje drugie poronienie, ostatnie było w marcu... Moze zbyt szybko zaszłam w ciąże... Nie wiem...

Do góry