reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja miałam laktator, ale i tak wolałam odciągać ręcznie, a przy drugim dziecku to tylko sobie leżał. Buteleczka przyda się, np żeby zostawić mleko gdy trzeba na chwilę wyjść, ale jak dla mnie to tylko szklane, niecierpię plastiku.

reklama
Buuu i przy Bazylim i teraz wychodzi chłopiec :sad:
Mi też [emoji23][emoji23][emoji23]
Łeee Gowniany ten kalendarz [emoji6][emoji6][emoji6]

h4zpgov3o3h14ll7.png

Staram się nie wierzyć, ale mam wrażenie, że na koniec tylko ja z chłopcem zostanę, a Wy wszystkie będziecie miały małe księżniczki.

Mnie w zasadzie już nie mdli, tylko czasami mi sie zdarzy moment, najczęściej przy myciu zębów.
Nie zapomnij o mnie!! Ja też pewnie dostanę trzecie jajka w prezencie.
Zresztą jakoś tak czuję od początku [emoji6]

h4zpgov3o3h14ll7.png

Nad szklanymi sie zastanawialam ale mam watpliwosci czy Luby nie stlucze graslawe rece ma ...

Moj tez czasami jest "okropny" wczoraj na meczu pyta sie mnie co to jest +3 a ja mowie, ze dodali trzy minuty do meczu pozniej cos tam.komentator mowi o tych trzech minutach a Luby do mnie widzisz mowilem ci, ze plus trzy tzn ze dodali trzy minuty do meczu ja myslalam ze go zabije ! Najpierw ja mu wytlumaczylam a pozniej on do mnie to samo powiedzial ! Twierdzac, ze wiedzial
to moj se poszedl na mecz na pierwsza polowe a nie bylo go caly mecz i jescze dlugo po, do pracy wstac nie mogl, dobrze mu tak

Ten podany kalendarz nigdy mi sie nie sprawdził

Jak dla mnie to tylko ten mi sie sprawdza http://www.*-spam-*/chlopiec-czy-dziewczynka

A ja w szoku jak pisałam na wizytowym bo myślałam ze wizytę mam za tydzień a tu kuku przypomniejnie ze USG dzis. No i dowiem sie Plec bo wizyta konkretnie pod to umowiona. Polowkowe mam dopiero 15 lipiec czyli będę 21tc to gdzie tylere czekać
ale adrenalina kciuki poproszę oby mlode chciało sie pokazac!

Ten podany kalendarz nigdy mi sie nie sprawdził

Jak dla mnie to tylko ten mi sie sprawdza http://www.*-spam-*/chlopiec-czy-dziewczynka

A ja w szoku jak pisałam na wizytowym bo myślałam ze wizytę mam za tydzień a tu kuku przypomniejnie ze USG dzis. No i dowiem sie Plec bo wizyta konkretnie pod to umowiona. Polowkowe mam dopiero 15 lipiec czyli będę 21tc to gdzie tylere czekać
ale adrenalina kciuki poproszę oby mlode chciało sie pokazac!
Mocno kciuki trzymam.

h4zpgov3o3h14ll7.png

reklama
Do góry