reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

No wiem, ale właśnie jak on mnie teraz nie chce dawać to potem nic mi nie da..a ten tysiąc się za rok skończy..z resztą co to jest tysiąc.. jego kasa by szła na wynajem i opłaty a moja na jedzenie i na dziecko..a potem co? sie przyzwyczai a tu nagle zabraknie..
To potem pojdziesz do pracy, na pewno masz tam zlobki, nie jest teraz tak zle.. dasz sobie rade, naprawde, tylko uwierz w siebie

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karolina powiem Ci tak dziewczyno zostaw Ty tego faceta dopoki jeszcze Ci zycia nie zmarnował. Mozesz u rodziny zostac jak sie dziecko urodzi? Jesli tak to zostan a jemu sprawe potemo alimenty zakladaj. On faktycznie jeszcze nie dojrzal do roli meza i ojca ktory ma sie zaopiekowac wami. I nie chodzi o wiek bo moj mial 24lata jak sie mlody urodzil i spisal sie na medal. Odkąd mamy dziecko robi nadgodziny zajmuje sie malym i dba zeby nam niczego nie brakło.

Mój jest młodszy ode mnie o 3 lata.. Niby też drugą umowę podpisał, dziś napisał że dostał lepsze stanowisko bo go awansowali więc stara się.. Nie można powiedzieć, że nie..ale ma jednak zagrywki takie że mnie ręce opadają..

mama Cie z domu nie wygoni (nie wiem jakie macie relacje), ale on musi wziac odpowiedzialnosc za Ciebie i dziecko i pomoc

Niby nie wygodni,ale jak mówie warunki tragiczne bo by się o siebie w domu obijamy a gdzie tu łóżeczko...

No i co ja jej niby powiem.. w pysk by od razu dostała ode mnie na dzień dobry..

No ja sie tego boje,ze ja bede w domu zamknięta a on będzie szalał z dupą na prawo i lewo,wychodził na piwka i mnie olewał z dzieckiem a jak sie zbuntuje to mi powie, że go ograniczam :/
Ile Twoj brat ma lat? Kochana ja mowie Ci odrazu zależy jakie warunki sa w domu samotnej matki. Ja udzielam sie charytatywnie na bardzo duzo skale i w Święta robiłam zbiorke dla samotnych matek ale w zyciu byn tam mieszkać nie poszla nigdy q życiu. Mamy na forum grupe samotnych rodziców zajrzyj tam. Zbieraj paragony za witaminy wizyty u lekarza itd. Bierz na siebie. I kopnij go w dupe

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Karolina powiem Ci tak dziewczyno zostaw Ty tego faceta dopoki jeszcze Ci zycia nie zmarnował. Mozesz u rodziny zostac jak sie dziecko urodzi? Jesli tak to zostan a jemu sprawe potemo alimenty zakladaj. On faktycznie jeszcze nie dojrzal do roli meza i ojca ktory ma sie zaopiekowac wami. I nie chodzi o wiek bo moj mial 24lata jak sie mlody urodzil i spisal sie na medal. Odkąd mamy dziecko robi nadgodziny zajmuje sie malym i dba zeby nam niczego nie brakło.

Moj mial 21 ja 20 i tez dalismy rade. Ale mi maz nigdy nie zalowal pieniedzy, ani na mnie ani na dzieci

Mój jest młodszy ode mnie o 3 lata.. Niby też drugą umowę podpisał, dziś napisał że dostał lepsze stanowisko bo go awansowali więc stara się.. Nie można powiedzieć, że nie..ale ma jednak zagrywki takie że mnie ręce opadają..

Niby nie wygodni,ale jak mówie warunki tragiczne bo by się o siebie w domu obijamy a gdzie tu łóżeczko...
ludzie w gorszych warunkach mieszkaja i daja rade..po drugie przed zajsciem w ciaze nie widzialas jaki on jest?

sluchaj jest cos takiego jak dodatek mieszkaniowy (skladasz wniosek o taki dodatek i wykazujesz dochody jego, bo ty nie pracujesz, nie wiem ile jest teraz, ale bylo 1037 nie do przekroczenia na osobe zeby to dostac), 500+, z kazdej sytuacji jest wyjscie

To potem pojdziesz do pracy, na pewno masz tam zlobki, nie jest teraz tak zle.. dasz sobie rade, naprawde, tylko uwierz w siebie

Ile Twoj brat ma lat? Kochana ja mowie Ci odrazu zależy jakie warunki sa w domu samotnej matki. Ja udzielam sie charytatywnie na bardzo duzo skale i w Święta robiłam zbiorke dla samotnych matek ale w zyciu byn tam mieszkać nie poszla nigdy q życiu. Mamy na forum grupe samotnych rodziców zajrzyj tam. Zbieraj paragony za witaminy wizyty u lekarza itd. Bierz na siebie. I kopnij go w dupe

Moj mial 21 ja 20 i tez dalismy rade. Ale mi maz nigdy nie zalowal pieniedzy, ani na mnie ani na dzieci

Nie wiem dziewczyny... powiem wam,że odkąd o tym tu pisze znowu jestem taka nerwowa i smutna, że masakra :( głowa mnie aż rozbolała.

ludzie w gorszych warunkach mieszkaja i daja rade..po drugie przed zajsciem w ciaze nie widzialas jaki on jest?
Troche glupie pytanie. Sa razem pol roku ona w 4 miesiącu ciazy.. Widomo poczatki zawsze luks. Kurde moj facet jest ode mnie mlodszy ma 22 lata i pracuje dba o mnie i o mojego syna co ma 6 lat. Nie zaluje na nic nam. Praca dom praca dom. Mam w nim wsparcie i czasami az przykro patrzec jak faceci po 30 lat to dzieci ..

reklama
Troche glupie pytanie. Sa razem pol roku ona w 4 miesiącu ciazy.. Widomo poczatki zawsze luks. Kurde moj facet jest ode mnie mlodszy ma 22 lata i pracuje dba o mnie i o mojego syna co ma 6 lat. Nie zaluje na nic nam. Praca dom praca dom. Mam w nim wsparcie i czasami az przykro patrzec jak faceci po 30 lat to dzieci ..

no tez temu sie pytam czy nie widziala? jak sie kogos poznaje to widac juz mniej wiecej jaki moze miec charakter

Do góry