jak to jest, wlozyc by se ulzyc, a moze nie zajdzie...chyba tak myslal i gdzies go to teraz przerosloNo właśnie..niby zdaje ale nic sobie z tego nie robi...![]()
reklama
Karola a tak w ogole to na olx sa wozki za darmo z reguly stare, ale mozna trafic na fajne, na fejsie sa grupy z wozkami i jak bys sie oglosila to napewno by ktoras wozek oddala bo widze, ze czesto tak se pomagaja czy tam za symboliczne 30 zl czy paczke pieluch..sa tez darmowe ubranka, warto popytac, do lumpka sie przejsc by miec cos na poczatek nim kasa od panstwa zacznie przychodzic, na niego nie licz bo widzisz co odwala
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Czasami na forum dziewczyny daja ogloszenia ze oddadza ubranka.Karola wiesz co masz robić. Nie ma sensu już tego przeżywać. Pomyśl sobie o tej fasoleczce i o tym że będziesz miała małego człowieczkaza to możesz mu być wdzięczna a pozostałe rzeczy się ułożą. Najważniejsza teraz jesteś ty i twój psychiczny spokoj.
Masz skąd wziąć jakiekolwiek ubranka czy coś? Nie trzeba niewiadomo jakiech rzeczy na początek.
A jeszcze zapytam skąd decyzja o nifty?
![]()
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczoje faceta, poważnie.Czasami właśnie mam wrażenie, że jest ze mną z braku laku bo kiedyś powiedział że jest ze mną bo nie chce zostać sam... i mówił "jak do niej wróce to ona mnie po pół roku zostawi a ty jesteś pewna"... to też bolało..szczególnie, że jak pisałam on nie jest zazdrosny o mnie..a ja czuje się dzięki temu beznadziejna..![]()
Kochana wiem że łatwo pisać ale wydaje mi się że musisz gościa postawić do pionu. Albo jesteś ze mną, albo wyjazd do byłej.
No jak by mnie tak moj traktował to nawet bym się nie zastanawiała a na kopach bym pożegnała. Niech zobaczy co stracił, że nie jesteś z braku laku i że bez niego sobie poradzisz.
No nie zdzierżyłabym takiego koko co flirtowac będzie z byłymi dupami, kiedy ja pod sercem noszę jego dziecko. Szacunek do matki swego przyszłego dziecka. Noż kur..a, to aż tak dużo?
Oj pogonilabym!!choć na jakiś czas aby wystraszyl sie że to nie przelewki i ty naprawdę bez niego dasz sobie radę !! Nie dojrzały emocjonalnie czy co?
![h4zpgov3o3h14ll7.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fh4zpgov3o3h14ll7.png&hash=5d7ec4ad5094364fe211ba6e8131500c)
koralinakato
Fanka BB :)
Karola wiesz co masz robić. Nie ma sensu już tego przeżywać. Pomyśl sobie o tej fasoleczce i o tym że będziesz miała małego człowieczkaza to możesz mu być wdzięczna a pozostałe rzeczy się ułożą. Najważniejsza teraz jesteś ty i twój psychiczny spokoj.
Masz skąd wziąć jakiekolwiek ubranka czy coś? Nie trzeba niewiadomo jakiech rzeczy na początek.
A jeszcze zapytam skąd decyzja o nifty?
![]()
jak to jest, wlozyc by se ulzyc, a moze nie zajdzie...chyba tak myslal i gdzies go to teraz przeroslo
Karola a tak w ogole to na olx sa wozki za darmo z reguly stare, ale mozna trafic na fajne, na fejsie sa grupy z wozkami i jak bys sie oglosila to napewno by ktoras wozek oddala bo widze, ze czesto tak se pomagaja czy tam za symboliczne 30 zl czy paczke pieluch..sa tez darmowe ubranka, warto popytac, do lumpka sie przejsc by miec cos na poczatek nim kasa od panstwa zacznie przychodzic, na niego nie licz bo widzisz co odwala
Czasami na forum dziewczyny daja ogloszenia ze oddadza ubranka.
Nifty robiłam, bo miałam złe wyniki pappa a na amnio sie nie chciałam decydować bo się bałam..i dobrze bo mały zdrowy a amnio bym go naraziła na powikłania i bym żyła i tak w strachu do końca ciąży...
co do tego, że włożył by ulżył...hm...no właśnie nie..on taki nie jest, dla niego seks to sprawa drugorzędna i rzadko w ogóle to robimy, z dziecka się ucieszył ale z czasem go to chyba przerosło...
tak,wiem właśnie muszę ogarnąć te fora i grupy i zacząć powoli ogarniać bo leci jak z bicza..
Zdrówka kochana, oby szybko cie do domu wypuścili. Ważne że z Malenstwem ok.Cześć GrudniówkiAneta, trzymam kciuki jutro! Jestem z Tobą myślami rano.
Ja z moimi bólami poszłam do gina na NFZ, przyjął mnie błyskawicznie, ale że nie ma usg i podejrzewał jakąś kolkę nerkową/nerwową (nie zrozumiałam go dobrze, a i skierowanie jest po lekarsku wypisane) to wylądowałam w szpitalu. USG wyszło dobrze, ale zostawiają mnie na obserwacji, bo coś przebąkiwali o zapaleniu pęcherza i wyrostku, że lepiej dmuchać na zimne... i tak siedzę.
![h4zpgov3o3h14ll7.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fh4zpgov3o3h14ll7.png&hash=5d7ec4ad5094364fe211ba6e8131500c)
koralinakato
Wspolczoje faceta, poważnie.
Kochana wiem że łatwo pisać ale wydaje mi się że musisz gościa postawić do pionu. Albo jesteś ze mną, albo wyjazd do byłej.
No jak by mnie tak moj traktował to nawet bym się nie zastanawiała a na kopach bym pożegnała. Niech zobaczy co stracił, że nie jesteś z braku laku i że bez niego sobie poradzisz.
No nie zdzierżyłabym takiego koko co flirtowac będzie z byłymi dupami, kiedy ja pod sercem noszę jego dziecko. Szacunek do matki swego przyszłego dziecka. Noż kur..a, to aż tak dużo?
Oj pogonilabym!!choć na jakiś czas aby wystraszyl sie że to nie przelewki i ty naprawdę bez niego dasz sobie radę !! Nie dojrzały emocjonalnie czy co?
![]()
Dokładnie..niedojrzały to najlepsze okreslenie
czekaj czekaj, sprawa drugorzednaa to ze swoja eks to tez byla drugorzedna? skoro do niej lgnie jak pszczoly do miodu?Nifty robiłam, bo miałam złe wyniki pappa a na amnio sie nie chciałam decydować bo się bałam..i dobrze bo mały zdrowy a amnio bym go naraziła na powikłania i bym żyła i tak w strachu do końca ciąży...
co do tego, że włożył by ulżył...hm...no właśnie nie..on taki nie jest, dla niego seks to sprawa drugorzędna i rzadko w ogóle to robimy, z dziecka się ucieszył ale z czasem go to chyba przerosło...
tak,wiem właśnie muszę ogarnąć te fora i grupy i zacząć powoli ogarniać bo leci jak z bicza..
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja oddalam jakies poltora roku temu mnostwo ubranek do kosciola zeby zakonnice rozdaly biednym rodzinom.. Nie planowalam wtedy trzeciego dziecka ze wzgledu na choroby corek, to nerki, to astma, jeszcze maz zachorowal.. i tym sposobem zostalo mi kilka najladniejszych ubranek dla dziewczynki wiec musze bardzo duzo kupic. Jeszcze teraz sie dowiedzialam ze siostra szwagierki, od ktorej mialam dostac ubranka, tez jest w ciazy i urodzi w lutym, wiec jednak ubranek nie dostane, sama powiedzialam zeby dala siostrze, a my kupimy.Nifty robiłam, bo miałam złe wyniki pappa a na amnio sie nie chciałam decydować bo się bałam..i dobrze bo mały zdrowy a amnio bym go naraziła na powikłania i bym żyła i tak w strachu do końca ciąży...
reklama
sancia880
Moze posowaa swoja ex ;/czekaj czekaj, sprawa drugorzednaa to ze swoja eks to tez byla drugorzedna? skoro do niej lgnie jak pszczoly do miodu?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom