reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dla mnie też dziewczynka, ale ja czarownica nie jestem... Może tytuł jakies szamanki ewentualnie sobie przypiszę;)

a8doqqmzc43dxz7w.png

Zadowolona jesteś z tego adaptera? Sprawdzałam w sieci, nie wygląda to źle. Ja bardzo dużo jeżdżę samochodem i zastanawiałam się co z pasami zrobić, żeby nie gniotły maluszka.
Ale na takim adapterze to chyba tylko w spodniach da się usiąść, prawda? Albo i bez ;) w każdym razie nie w spódnicy? ;)
ogolnie tak. spodzewalam sie ze "mniej" bedzie tego miedzy nogami (pewnie szczuplejszym wygodniej) :))) ale poczucie bezpieczenstwa daje bo pas daleko pod brzuszkiem. raczej tylko spodnie wchodza w gre no ostatecznie krotka niemnaca spodnica no ewentualnie spodnica z luznym pasem (i wtedy pas w spodnice od gory wsadzic??). ja z zalozenia w getrach albo spodniach mam zamiar chodzic bo mam okropnie "porosniete" cellulitem nogi po poprzednich nieudanych ciazach (10 kg mi zostalo i chyba wszystko na udach?!!).

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

W ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Wczoraj zrobiłam bigos o jak mi smakowal.
a jakiej plci sie spodziewasz? bo podobno ochota na slodkie jest przy dziewczynce:))) czyli u mnie by sie sprawdzalo:)
Nie mam sprawdzonego przepisu na drożdżowki. Tym razem robię standardowy przepis z podstawowej książki do Thermomixa, oczywiście jak to u mnie nie ma cukru tylko trochę syropu klonowego. Drożdżowe zawsze thermomix robi, inaczej by mi się nie chciało:)
eh, nawet bym kupila ale boje sie ze po miesiacu rzuce w kąt (tak jak moja nowa super drogra wyciskarke do sokow...)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Grama jeszcze nie wiem moze w 17tc o ile bedzie chcialo sie pokazac

Ana Ana masz jeszcze jakas fotke ?

Joshi z tego bym maliny najchetniej wyskubala. Na gofrach bylam w sobote zjadlam polowe

reklama
Do góry