reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej dziewczyny. Witam się po weekendzie. Wczoraj byliśmy na tej imprezie firmowej i było bardzo fajnie. Niestety wieczorem miałam mały wypadek - poślizgnęłam się w wannie. W sumie jakoś poważnie się nie obiłam, głównie lewy pośladek i troszkę żebro ale trochę boli i mam wielkiego siniaka na pupie, nawet się przebudzałam w nocy. No i dzisiaj gdy siedziałam w pracy chociaż jakoś strasznie nie czułam bólu to i tak mi było słabo. Poszłam do lekarza i dostałam tydzień zwolnienia. Więc sobie znowu "odpoczywam" z małą;)

reklama
Jeszcze raz dzięki dziewczyny. Juz trochę ochlonelam i staram się byc dobrej myśli. Jeszcze 4 dni i się wszystko wyjasni.

Kciukam za Was mocno, napewno wszystko bedzie dobrze! Najwazniejsze, ze Twoj maly wojownik ma sie dobrze, a reszte wyjasnia Ci specjalisci w piatek. Glowa do gory i mysl pozytywnie! :*

Hej dziewczyny. Witam się po weekendzie. Wczoraj byliśmy na tej imprezie firmowej i było bardzo fajnie. Niestety wieczorem miałam mały wypadek - poślizgnęłam się w wannie. W sumie jakoś poważnie się nie obiłam, głównie lewy pośladek i troszkę żebro ale trochę boli i mam wielkiego siniaka na pupie, nawet się przebudzałam w nocy. No i dzisiaj gdy siedziałam w pracy chociaż jakoś strasznie nie czułam bólu to i tak mi było słabo. Poszłam do lekarza i dostałam tydzień zwolnienia. Więc sobie znowu "odpoczywam" z małą;)

Dobrze ze nic Ci sie nie stało. Takie upadki w wannie są niebezpieczne. Mozna się zębów pozbawić. Ja sama myślę o zainwestowaniu w matę antypoślizgowa. Moj mały jak tańczył w wannie to ząbka ukruszyl

ja baaardzo ostroznie wylaze z wanny, bo mam mega sliska i sie boje, ze sie przewroce, dobrze, ze nic powaznego Ci sie nie stalo

Jeju ostatnio dużo wypadków. Uważajcie dziewczyny!

cb7wugpju04jz4q8.png

Aneta trzymam kciuki! Pod opieką specjalistów na pewno wszystko będzie dobrze.
Z tą wanną to trochę moja głupota i brak wyobraźni, przez tyle lat nic mi się nie stało to nie byłam szczególnie ostrożna, teraz już wiem, że muszę uważać. Szczęście w nieszczęściu że nic poważnego się nie stało i na tym etapie ciąży bo z większym brzuchem mogłoby pewnie gorzej się skończyć.

Jeszcze raz dzięki dziewczyny. Juz trochę ochlonelam i staram się byc dobrej myśli. Jeszcze 4 dni i się wszystko wyjasni.

moj maz zawsze powtarza "medycyna nie jest nauka scisla". gdyby byla to ja bym nigdy w ciaze nie zaszla z moimi wynikami a zaszlam i to naturalnie 3 razy w ciagu poltora roku. mozna?:)
jestem z Toba i oby twoja anomalia okazala sie niegroznym psikusem!

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama
Jeju ostatnio dużo wypadków. Uważajcie dziewczyny!

cb7wugpju04jz4q8.png
dlatego ja od dzis jezdze w adapterze do pasow. poczatkowo mialam nie kupowac bo dalekich podrozy w ciazy nie planuje ale znajoma mi zaproponowala za pol ceny uzywke i doszlam do wniosku ze jak sie tak krece codziennie po miescie to tez warto. potem odsprzedam i tyle.
Idę robić drożdżówki z truskawkami bo już chodzą za mną od dłuższego czasu.
no nie badz wisnia! prosimy o przepis i zdjecie na kuchennym!:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Do góry