ja mam ciacho jogurtowe z truskawkami w domuIdę robić drożdżówki z truskawkami bo już chodzą za mną od dłuższego czasu.
reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
W ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Wczoraj zrobiłam bigos o jak mi smakowal.
ja dzis po jakies jedzenie musze wjechac i tak mysle co bym zjadlaW ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Tuiles
dlatego ja od dzis jezdze w adapterze do pasow. poczatkowo mialam nie kupowac bo dalekich podrozy w ciazy nie planuje ale znajoma mi zaproponowala za pol ceny uzywke i doszlam do wniosku ze jak sie tak krece codziennie po miescie to tez warto. potem odsprzedam i tyle.
no nie badz wisnia! prosimy o przepis i zdjecie na kuchennym!
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Zadowolona jesteś z tego adaptera? Sprawdzałam w sieci, nie wygląda to źle. Ja bardzo dużo jeżdżę samochodem i zastanawiałam się co z pasami zrobić, żeby nie gniotły maluszka.
Ale na takim adapterze to chyba tylko w spodniach da się usiąść, prawda? Albo i bez w każdym razie nie w spódnicy?
mojeboje
dlatego ja od dzis jezdze w adapterze do pasow. poczatkowo mialam nie kupowac bo dalekich podrozy w ciazy nie planuje ale znajoma mi zaproponowala za pol ceny uzywke i doszlam do wniosku ze jak sie tak krece codziennie po miescie to tez warto. potem odsprzedam i tyle.
no nie badz wisnia! prosimy o przepis i zdjecie na kuchennym!
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Nie mam sprawdzonego przepisu na drożdżowki. Tym razem robię standardowy przepis z podstawowej książki do Thermomixa, oczywiście jak to u mnie nie ma cukru tylko trochę syropu klonowego. Drożdżowe zawsze thermomix robi, inaczej by mi się nie chciało
pajuinka
@aneta_ck trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło i dobrze skończyło. Nigdy nie słyszałam o czymś takim i myślę, że "gdybanie" nic tu nie da tylko przede wszystkim kontrola u specjalisty także dobrze, że dostałaś to skierowanie. Jestem pewna, że dobrze się Wami zajmą i zdrówka życzę!
Ja mam dzisiaj leniwy dzień chyba przez pogodę bo leje od samego rana.. ale wzięłam się za robienie pierogów z truskawkami i nie powiem, ale drożdżówkę z truskawkami na deser to bym zjadła ogólnie to strasznie mnie ciągnie na wszelkiej maści słodkie, że aż ślinka cieknie na samą myśl!
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dzisiaj leniwy dzień chyba przez pogodę bo leje od samego rana.. ale wzięłam się za robienie pierogów z truskawkami i nie powiem, ale drożdżówkę z truskawkami na deser to bym zjadła ogólnie to strasznie mnie ciągnie na wszelkiej maści słodkie, że aż ślinka cieknie na samą myśl!
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Dobrze, że Ci się nic poważnego nie stało.Hej dziewczyny. Witam się po weekendzie. Wczoraj byliśmy na tej imprezie firmowej i było bardzo fajnie. Niestety wieczorem miałam mały wypadek - poślizgnęłam się w wannie. W sumie jakoś poważnie się nie obiłam, głównie lewy pośladek i troszkę żebro ale trochę boli i mam wielkiego siniaka na pupie, nawet się przebudzałam w nocy. No i dzisiaj gdy siedziałam w pracy chociaż jakoś strasznie nie czułam bólu to i tak mi było słabo. Poszłam do lekarza i dostałam tydzień zwolnienia. Więc sobie znowu "odpoczywam" z małą
O ja! Ale mi narobiłaś smaka na bigos...W ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Hej, już po wizycie ! W końcu nerwy puściły... Pan doktor powiedział, że wszystko wygląda bardzo dobrze, każdy parametr w normie i nie ma nic do zmartwien (oczywiście poinformował mnie o możliwości wykonania dodatkowo pappa, bo usg to 75% szans, że wszystko będzie ok, a dzięki pappa ponad 90%, ale chyba nie będę dążyć tematu skoro wszystko super)
No i standardowe pytanie oczywiście widzicie tam coś ciekawego ? Jakiś mały znak, że będzie córcia ? Pan doktor powiedział, że za wcześnie na określenie
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
No i standardowe pytanie oczywiście widzicie tam coś ciekawego ? Jakiś mały znak, że będzie córcia ? Pan doktor powiedział, że za wcześnie na określenie
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Załączniki
Czarownica3006
reklama