reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
dlatego ja od dzis jezdze w adapterze do pasow. poczatkowo mialam nie kupowac bo dalekich podrozy w ciazy nie planuje ale znajoma mi zaproponowala za pol ceny uzywke i doszlam do wniosku ze jak sie tak krece codziennie po miescie to tez warto. potem odsprzedam i tyle.

no nie badz wisnia! prosimy o przepis i zdjecie na kuchennym!:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Zadowolona jesteś z tego adaptera? Sprawdzałam w sieci, nie wygląda to źle. Ja bardzo dużo jeżdżę samochodem i zastanawiałam się co z pasami zrobić, żeby nie gniotły maluszka.
Ale na takim adapterze to chyba tylko w spodniach da się usiąść, prawda? Albo i bez ;) w każdym razie nie w spódnicy? ;)

dlatego ja od dzis jezdze w adapterze do pasow. poczatkowo mialam nie kupowac bo dalekich podrozy w ciazy nie planuje ale znajoma mi zaproponowala za pol ceny uzywke i doszlam do wniosku ze jak sie tak krece codziennie po miescie to tez warto. potem odsprzedam i tyle.

no nie badz wisnia! prosimy o przepis i zdjecie na kuchennym!:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Nie mam sprawdzonego przepisu na drożdżowki. Tym razem robię standardowy przepis z podstawowej książki do Thermomixa, oczywiście jak to u mnie nie ma cukru tylko trochę syropu klonowego. Drożdżowe zawsze thermomix robi, inaczej by mi się nie chciało:)

@aneta_ck trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło i dobrze skończyło. Nigdy nie słyszałam o czymś takim i myślę, że "gdybanie" nic tu nie da tylko przede wszystkim kontrola u specjalisty także dobrze, że dostałaś to skierowanie. Jestem pewna, że dobrze się Wami zajmą i zdrówka życzę!

Ja mam dzisiaj leniwy dzień chyba przez pogodę bo leje od samego rana.. ale wzięłam się za robienie pierogów z truskawkami i nie powiem, ale drożdżówkę z truskawkami na deser to bym zjadła :) ogólnie to strasznie mnie ciągnie na wszelkiej maści słodkie, że aż ślinka cieknie na samą myśl!

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Witam się po weekendzie. Wczoraj byliśmy na tej imprezie firmowej i było bardzo fajnie. Niestety wieczorem miałam mały wypadek - poślizgnęłam się w wannie. W sumie jakoś poważnie się nie obiłam, głównie lewy pośladek i troszkę żebro ale trochę boli i mam wielkiego siniaka na pupie, nawet się przebudzałam w nocy. No i dzisiaj gdy siedziałam w pracy chociaż jakoś strasznie nie czułam bólu to i tak mi było słabo. Poszłam do lekarza i dostałam tydzień zwolnienia. Więc sobie znowu "odpoczywam" z małą;)
Dobrze, że Ci się nic poważnego nie stało.

W ogóle nie mam ochoty na słodkie. Czasem zjem ale nie ciągnie mnie.
Wczoraj zrobiłam bigos o jak mi smakowal.
O ja! Ale mi narobiłaś smaka na bigos...

Hej, już po wizycie ! W końcu nerwy puściły... Pan doktor powiedział, że wszystko wygląda bardzo dobrze, każdy parametr w normie i nie ma nic do zmartwien (oczywiście poinformował mnie o możliwości wykonania dodatkowo pappa, bo usg to 75% szans, że wszystko będzie ok, a dzięki pappa ponad 90%, ale chyba nie będę dążyć tematu skoro wszystko super)
No i standardowe pytanie oczywiście ;) widzicie tam coś ciekawego ? Jakiś mały znak, że będzie córcia ? Pan doktor powiedział, że za wcześnie na określenie :)
uploadfromtaptalk1465836534215.jpg

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1465836534215.jpg
    uploadfromtaptalk1465836534215.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 283
reklama
Do góry