reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry

dziewczyny macie juz dostęp do zamkniętego?

Kindzia kopsnij tego gofra :p
Antiope ja też mam na wszystko po trochu ochotę, wcześniej czułam dzeiwoję, teraz chlopca, neee moja intuicja poszła gdzieś w las :p

Miłego dnia

Hej dziewczyny. Pół nocy nie spalam bo naczytalam sie o tym poszerzeniu miedniczki nerkowej i mam deja vu ze juz to przechodzilam z Olusia, tyle ze ona miala torbiele w nerkach ktore wyszly jeszcze w ciazy a potem cala masa po porodzie, lacznie z uszkodzeniem juz miazszu nerek.. tak sie boje [emoji20] juz stwierdzilam ze jak bede u mojej doktorki w poniedzialek i jej o tym powiem a oleje temat, to zmieniam lekarza. Ja z Ola tak mialam ze lekarz olewal i temu sie taka chora urodzila, miala tylko szczescie ze w szpitalu po porodzie sie zainteresowali i porobili badania, choc mowili potem ze miałam w Krakowie rodzic.. wiem ze wyrosla teraz i jest wszystko ok, ale co przeszlam to tylko ja wiem. Nikomu nie zycze.

Do tego wczoraj jak mnie badal mowil wyraznie ze pepowina jest dwunaczyniowa, ale potem musialam wyjsc pochodzic i pewnie zapomnial bo wpisal na kartce trojnaczyniowa. I tez musze doktorce na to zwrocic uwage na wizycie.

Boli mnie od wczoraj brzuch po tym badaniu, brzdac tak sie wiercil ze ten doktorek mi tak mocno dociskal to od usg ze az mnie bolalo, no i az do teraz mam brzuch obolaly.

Ktoras tu pytala czy maz sie cieszy ze chlopczyl bedzie [emoji4] pewnie ze sie cieszy, po kryjomu o tym marzyl, wiem to, choc wiem tez ze kolejna corke kochal by rownie mocno [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

Kindzia kopsnij tego gofra[emoji14]Antiope ja też mam na wszystko po trochu ochotę, wcześniej czułam dzeiwoję, teraz chlopca, neee moja intuicja poszła gdzieś w las[emoji14]
Miłego dnia
nie:((( pisalam do bonusowej a ona pewnie do adminki (chociaz nie wiem bo mi nie odpisala) :(((

ide dzis do pracy bo mnie szef zawezwal (jestem ma l4). bedzie chcial wiedziec co dalej. ale ja sama nie wiem:( no... mysle ze juz bedzie dobrze i ja bede na l4 a potem na macierzynskim a on moze sobie wziac zastepstwo...tylko czy napewno? tydzien po ostatniej takiej rozmowie wyladowalam w szpitalu i bylo po wszystkim:(((

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

IzuL na pewno nie dasz sie juz zbyc po tym co przeszlas. Trzymam kciuki za pomysle wiadomosci o miednicxkach .

Creativo a Ty co sie nie chwalisz ze panienka bedzie. To chyba pierwsza poteierdzona dxiewczyna

Madzia a Ty masz potwierdzonego chlopaszka? Sami chlopcy jak czytam czy mi jeden zostanie

nie:((( pisalam do bonusowej a ona pewnie do adminki (chociaz nie wiem bo mi nie odpisala) :(((

ide dzis do pracy bo mnie szef zawezwal (jestem ma l4). bedzie chcial wiedziec co dalej. ale ja sama nie wiem:( no... mysle ze juz bedzie dobrze i ja bede na l4 a potem na macierzynskim a on moze sobie wziac zastepstwo...tylko czy napewno? tydzien po ostatniej takiej rozmowie wyladowalam w szpitalu i bylo po wszystkim:(((

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Grama tym bardziej nie możesz przejmować się ta rozmową, za dużo kiedyś Cię to kosztowało, przecież nie jesteś niczemu winna, aby szef mógł mieć jakieś pretensje :/ wkurza mnie ten brak wyrozumialosci to zle powiedziane, może po prostu zwykłej akceptacji, przecież to normalne, że kobieta może spodziewać się dziecka...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry

Kindzia kopsnij tego gofra :p
Antiope ja też mam na wszystko po trochu ochotę, wcześniej czułam dzeiwoję, teraz chlopca, neee moja intuicja poszła gdzieś w las :p

Miłego dnia
No ja mam to samo z tą intuicją. Przy Bazylim od samego początku czułam, że chłopiec i jakoś nie miałam wątpliwości. A teraz na początku czułam dziewczynkę, potem chłopca, a teraz znowu dziewczynkę i chyba już nie mogę ufać swoim przeczuciom, tylko muszę dotrwać do tego połówkowego. na szczęście to tylko 3 tygodnie.

Hej dziewczyny. Pół nocy nie spalam bo naczytalam sie o tym poszerzeniu miedniczki nerkowej i mam deja vu ze juz to przechodzilam z Olusia, tyle ze ona miala torbiele w nerkach ktore wyszly jeszcze w ciazy a potem cala masa po porodzie, lacznie z uszkodzeniem juz miazszu nerek.. tak sie boje [emoji20] juz stwierdzilam ze jak bede u mojej doktorki w poniedzialek i jej o tym powiem a oleje temat, to zmieniam lekarza. Ja z Ola tak mialam ze lekarz olewal i temu sie taka chora urodzila, miala tylko szczescie ze w szpitalu po porodzie sie zainteresowali i porobili badania, choc mowili potem ze miałam w Krakowie rodzic.. wiem ze wyrosla teraz i jest wszystko ok, ale co przeszlam to tylko ja wiem. Nikomu nie zycze.

Do tego wczoraj jak mnie badal mowil wyraznie ze pepowina jest dwunaczyniowa, ale potem musialam wyjsc pochodzic i pewnie zapomnial bo wpisal na kartce trojnaczyniowa. I tez musze doktorce na to zwrocic uwage na wizycie.

Boli mnie od wczoraj brzuch po tym badaniu, brzdac tak sie wiercil ze ten doktorek mi tak mocno dociskal to od usg ze az mnie bolalo, no i az do teraz mam brzuch obolaly.

Ktoras tu pytala czy maz sie cieszy ze chlopczyl bedzie [emoji4] pewnie ze sie cieszy, po kryjomu o tym marzyl, wiem to, choc wiem tez ze kolejna corke kochal by rownie mocno [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Przytulam. Wyobrażam sobie co czujesz. Nie pozwól się olać. Jak Bazyli był malutki, to czułam że coś jest nie tak, że dziecko nie je jak powinno i w ogóle, a wszyscy mi mówili, że na pewno panikuję i że jest dobrze. A potem się okazało, że mały ma ZUM i kiedy trafił do szpitala było już z nim naprawdę źle. Dopiero po tym moja mama mi powiedziała, że jako matka mam intuicję i zawsze powinnam jej słuchać. Ona tak miała ze mną jak miałam 2 miesiące. Mama upierała się, że coś jest nie tak, a lekarze mówili, że panikuje i że osłuchowo jestem czysta, więc na pewno zdrowa. Ale moja mama się uparła i wreszcie niemal zmusiła lekarzy do zrobienia prześwietlenia i okazało się, że miałam bezobjawowe zapalenie płuc (którego nawet osłuchowo nie było słychać). Matka wie najlepiej.

Ja mam dziewczynke a na slodkie w ogole nie mam ochoty ot zagwozdka
Bo to tylko mit.

Kindzia są 2 potwierdzone dziewczynki. Ja mam nadzieję, że jakaś dla mnie zostanie :-p

reklama
Do góry