reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Grama jeszcze nie wiem moze w 17tc o ile bedzie chcialo sie pokazac

Ana Ana masz jeszcze jakas fotke ?

Joshi z tego bym maliny najchetniej wyskubala. Na gofrach bylam w sobote zjadlam polowe
Niestety takie, gdzie jest cały to tylko jedno, reszta to poszczególne części ciała, no i filmiki :) no nic, poczekam moze do 17tc i może wtedy się uda, a tymczasem nastawilyscie mnie bardzo pozytywnie :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Na filmiku Ana Ana pewnie masz pokaz co masz w okolicach nog . Ale tez na pleckach nie musi byc calosv

Izul gratki synka po dwoch corach pewnie maz sie cieszy max. Ktory masz tc?

a jakiej plci sie spodziewasz? bo podobno ochota na slodkie jest przy dziewczynce:))) czyli u mnie by sie sprawdzalo:)

eh, nawet bym kupila ale boje sie ze po miesiacu rzuce w kąt (tak jak moja nowa super drogra wyciskarke do sokow...)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
To kogo ja się spodziewam, skoro czasami mam ochotę na słodkie, a czasami na kwaśne, tłuste i w ogóle na wszystko po trochu? :-p

A co sobie będę żałować [emoji7]
Ktoś chętny [emoji6]

1465842353-1d1mld.jpeg

h4zpgov3o3h14ll7.png
Mniam. Kindzia mnie dziś tym bigosem zaraziła, a teraz Ty goframi.

reklama
Do góry