xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Anetka przeczytalam o Twojej wizycie. Bedzie dobrze, trzymamy kciuki za maluszka [emoji4] jest silny, poradzi sobie.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anetka przeczytalam o Twojej wizycie. Bedzie dobrze, trzymamy kciuki za maluszka [emoji4] jest silny, poradzi sobie.
Niestety takie, gdzie jest cały to tylko jedno, reszta to poszczególne części ciała, no i filmiki no nic, poczekam moze do 17tc i może wtedy się uda, a tymczasem nastawilyscie mnie bardzo pozytywnieGrama jeszcze nie wiem moze w 17tc o ile bedzie chcialo sie pokazac
Ana Ana masz jeszcze jakas fotke ?
Joshi z tego bym maliny najchetniej wyskubala. Na gofrach bylam w sobote zjadlam polowe
To kogo ja się spodziewam, skoro czasami mam ochotę na słodkie, a czasami na kwaśne, tłuste i w ogóle na wszystko po trochu?a jakiej plci sie spodziewasz? bo podobno ochota na slodkie jest przy dziewczynce)) czyli u mnie by sie sprawdzalo
eh, nawet bym kupila ale boje sie ze po miesiacu rzuce w kąt (tak jak moja nowa super drogra wyciskarke do sokow...)
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Mniam. Kindzia mnie dziś tym bigosem zaraziła, a teraz Ty goframi.A co sobie będę żałować [emoji7]
Ktoś chętny [emoji6]
Okej, wiec dziewczynki dla Wszystkich na grudzień! Załatwione! [emoji326]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Okej, wiec dziewczynki dla Wszystkich na grudzień! Załatwione! [emoji326]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom