elifit
Moderatorka
Wyjazd udany. Dzieci zadowolone. Ja też bo byłam na zakupach i kupiłam sobie białe spodnie, kiecke i narzutke z wyprzedaży
Nasi wygrali up up
Nasi wygrali up up
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczęściara ja czekam na ten przypływ energii i nic zmuszam się do wszystkiego mało tego najgorszy jest brak koncentracji ... najchetniej bym caly dzien przesiedziala i nic nie robila a tak sie nie da ...Od 3 dni dobrze sie czuje. jestem szczesliwa i wykorzystuje to na maska bo wiem ze za tydzień moze juz być gorzej.
W nocy muszew sie budzić aby przekręcić sie na drugi bok. Ale to na razie pikuś. Ważne ze samopoczucie lepsze.
Milego dnia kobiety.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tak nie raz siade i wezme ksiazke i siedze i czytam zamiast zrobic to co trzeba.. a najgorsze ze ciagle chce mi sie spac [emoji23] w zadnej ciazy tyle nie spalam. Z Ola jak bylam w ciazy to juz w ogole nie spalam na dniu bo mialam dwuletnie dziecko w domu, i jak ona spala w poludnie to ja znow sprzatalam i robilam milion innych rzeczy. Z pierwsza corka w ciazy jakos mi sie nawet nie chcialo tak spac, moze na poczatku, ale potem ciagle lazilam z przyjaciolka na spacery albo jezdzilam gdzies z rodzicami, a jak maz przyjezdzal na chwile z Holandii to znow caly czas gdzies bywalismy, to nad woda, to w gorach, to znow znajomych odwiedzalismy, w ogole w domu wtedy nie siedzielismy. A teraz to taki spioch ze mnie ze az mi wstyd [emoji23]Szczęściara ja czekam na ten przypływ energii i nic zmuszam się do wszystkiego mało tego najgorszy jest brak koncentracji ... najchetniej bym caly dzien przesiedziala i nic nie robila a tak sie nie da ...
Nie wiem czy z chorym pecherzem to dobry pomysl na basen. Zaziebisz go jeszcze bardziejDzień dobry
Z moim pęcherzem już lepiej, obejdzie się bez lekarza.
Dziś może na basen z dziećmi pójdziemy, w sumie nie mam konkretnych planów, skończyły mi się lekcje angielskiego wiec mam wolne popołudnia. Aaaa miałam sie z koleżanką spotkać, o to fajny dzień będzie.
Miłego dnia
Ja tez mialam problemy z pecherzem i w tym czasie mialam zabroniony basen, bo o powazna infekcje nie trudno, a co dopiero w ciazy. Nie gniewaj sie ze Ci tak "matkuje" ale to z dobrego serca [emoji4]dzięki nie pomyślałam o tym.