reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny troche mnie nie bylo i tak pobieżnie nadrobilam :) co do wózka to jeszcze nie szukaliśmy, mysle ze jeszcze mamy czas :) ale musimy jakis z tych lżejszych kupić bo wejście do domu mamy wysoko po schodach co najmniej 10 stopni a w dzien będę sama z dzieckiem i będę ten wózek targać :D

Co do porodu to chciałabym jeszcze o tym nie myśleć :) i sie nie stresować :) mysle ze dam rade :) tylko troche mi przykro ze mąż jeszcze nie podjął decyzji czy chce ze mna w tej chwili byc. A szczerze bardzo bym go potrzebowala. Ale jeszcze się okaże :)

A i jutro do lekarza jedziemy :) dopiero na 17.30 to caly dzien czekania ale cóż :)
Sie okaże jutro czy dalej chłopczyk :)

Hej dziewczyny troche mnie nie bylo i tak pobieżnie nadrobilam :) co do wózka to jeszcze nie szukaliśmy, mysle ze jeszcze mamy czas :) ale musimy jakis z tych lżejszych kupić bo wejście do domu mamy wysoko po schodach co najmniej 10 stopni a w dzien będę sama z dzieckiem i będę ten wózek targać :D

Co do porodu to chciałabym jeszcze o tym nie myśleć :) i sie nie stresować :) mysle ze dam rade :) tylko troche mi przykro ze mąż jeszcze nie podjął decyzji czy chce ze mna w tej chwili byc. A szczerze bardzo bym go potrzebowala. Ale jeszcze się okaże :)

A i jutro do lekarza jedziemy :) dopiero na 17.30 to caly dzien czekania ale cóż :)
Sie okaże jutro czy dalej chłopczyk :)
jak ja sie nie moge doczekac kiedy poznam plec, niech mi ten czas szybciej leci :)

Wchodzę na forum a tu 14 stron do przeczytania [emoji15]
Przeleciałam po łepkach.
U mnie sprawa wózka jest trudna. Odkryliśmy ze przeciętny wózek bliźniaczy nie mieści się do windy w bloku rodziców. Gongola obok gondoli jest za szeroka a gondola za gondola za długi [emoji53]. Szukamy dalej. Znalazłam jeden który odpowiada wymiarami ale cena zabija. 6 tyś. [emoji15]
Co do porodu to u mnie szybko szło. A bóle parte to pierwszy party byla głowa, drugi dziecko. Dwa poroby bez zzo i położnej. Dzieci miały 3800g. Teraz to nie wiem co będzie. Boje się.

Nie wiecie co z pisanka od bliźniaków? Wyszła ze szpitala?
Może na jakimś forum bliźniaczym znajdziesz odpowiedź odnośnie wózka, bo na pewno nie jesteś jedyna z tym problemem.

Ja mam 1 lipca, to bedzie chyba 17. Tydzien.... Po genetycznych jak mi lekarz powiedział, że wszystko jest idealnie to moim jedynym zmartwieniem pozostał fakt czy nie zniknie Leosiowi siusiak! Ale tak mnie to dręczy i stresuje, że az sama sie pukam w czoło!

a8doqqmzc43dxz7w.png

reklama
za dwa tygodnie w srode :)
A to może już coś będzie widać
Ja prawidłowo za dwa tyg we wtorek ale zobaczymy co mi jutro powie
A no u Ciebie, to już na pewno

Ja mam 1 lipca, to bedzie chyba 17. Tydzien.... Po genetycznych jak mi lekarz powiedział, że wszystko jest idealnie to moim jedynym zmartwieniem pozostał fakt czy nie zniknie Leosiowi siusiak! Ale tak mnie to dręczy i stresuje, że az sama sie pukam w czoło!

a8doqqmzc43dxz7w.png
Ależ ja mam podobnie, tylko cały czas się stresuję z nadzieję, żeby zniknęło to co wyglądało na siusiaka.

Do góry