mamaNadii2
Fanka BB :)
Roan bass podoba mi sie bardzo ten dol wozka taka niby koronka dla dziewczynki super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem jak teraz (bo ja dostane wozek ktory ma 6 lat) ale do tego mojego wozka kupowalo sie adapter i mozna bylo fotelik wsadzic Maxi-cosi czyli chyba niezly. w moim wypadku 2 w 1 oznacza gondole i spacerowke a adapter daje mozliwosc zamontowabia fotelika i zrobienia 3 w 1. Nie sprawdzalam ale czuje instyktownie ze nie oplaca sie kupowac oddzielnie gondoli i spacerowki, dobrze czuje?Mnie przeraża ilość i różnorodność wózków... oprócz tego co wymieniłyście ja bym jeszcze zwróciła uwagę na to, aby gondola była jak największa (okres zimowy:śpiworki,kocyki itd zajmują trochę miejsca) zastanawiam sie jedynie nad opcją 2w1, bo zależy mi, aby fotelik miał jak najlepsze oceny w testach. Myślałam nad roan bass albo bebetto torino.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dlatego my też kupimy nowy, mnie cena poraziła tych wózków i żeby choć jakieś Wooow było jak je zobaczyłam, a tu dla mnie szału nie było.A ja Ci powiem, że jeśli wózek byłby tego wart i byłoby mnie na to stsać, to kupiłabym i taki drogi wózek. Ja używek nie uznaję, co najwyżej po moim własnym dziecku, bo wiem co się z tym działo. Sąsiedzi kupili używany wózek dobrej firmy i się podczas jazdy okazało, że jest niestabilny i trzepie bo rama powykrzywiana. Nie dało się tym jeździć i musieli kupić nową ramę i tym sposobem wyszli na tym jak Zabłocki na mydle.
Dlatego my też kupimy nowy, mnie cena poraziła tych wózków i żeby choć jakieś Wooow było jak je zobaczyłam, a tu dla mnie szału nie było.
Przede wszystkim muszę pojeździć dotknąć zobaczyć na żywo.
A teraz prawda jest taka że ja nawet niewiem co mi się kurcze podoba.