reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Porwały mi się rajstopy a nie mam na zmianę kur. . A jestem w drodze na imprezę. Pech jakiś

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
No właśnie dziewczyny macie już jakieś typy wózków? Ja już chyba z obiegu wypadlam i niewiem które teraz modele mają fajne opinie

h4zpgov3o3h14ll7.png

Porwały mi się rajstopy a nie mam na zmianę kur. . A jestem w drodze na imprezę. Pech jakiś

cb7wugpju04jz4q8.png
To idź z gołymi nogami, czerwiec mamy :happy:

No właśnie dziewczyny macie już jakieś typy wózków? Ja już chyba z obiegu wypadlam i niewiem które teraz modele mają fajne opinie

h4zpgov3o3h14ll7.png
U mnie spadkowy po synku Espiro Vector Pro. Byłam zadowolona z niego, więc nic nie będziemy zmieniać. Co do wózka, to myślę, że każdy ma inne wymagania ze względu na miejsce zamieszkania, mobilność czy stan portfela, a także teren po którym się będzie poruszał. Ja próbowałam znaleźć wózek w miarę tani, lekki (1 piętro bez windy), łatwo mieszczący się do bagażnika z dużymi pompowanymi kołami (założyłam, że w zimie może być chlapa i śniegi przez które małe kółka mogą mieć problem przejechać), przednie koła skrętne z możliwością blokowania (w sklepie przydają się skrętne koła, a w trasie przeszkadzają). Ten który mamy w miarę spełnia te założenia i do tego jest w miarę solidny, bo nic się nie uszkodziło, nie urwało.

h4zpgov3o3h14ll7.png
dostane Mutsy 4rider 2 w 1 i z adapterem do fotelika. caly czarny Link do: mutsy 4rider - Szukaj w Google . kola skretne z przodu i duze pompowane. potem moze jakas kolorowa spacerowke kupie bo Zosi nie wiem czy w czarnym do twarzy bedzie:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Mnie przeraża ilość i różnorodność wózków... oprócz tego co wymieniłyście ja bym jeszcze zwróciła uwagę na to, aby gondola była jak największa (okres zimowy:śpiworki,kocyki itd zajmują trochę miejsca) zastanawiam sie jedynie nad opcją 2w1, bo zależy mi, aby fotelik miał jak najlepsze oceny w testach. Myślałam nad roan bass albo bebetto torino.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Mnie przeraża ilość i różnorodność wózków... oprócz tego co wymieniłyście ja bym jeszcze zwróciła uwagę na to, aby gondola była jak największa (okres zimowy:śpiworki,kocyki itd zajmują trochę miejsca) zastanawiam sie jedynie nad opcją 2w1, bo zależy mi, aby fotelik miał jak najlepsze oceny w testach. Myślałam nad roan bass albo bebetto torino.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
O tak, na to też patrzyłam i również, żeby brzegi gondoli były wysokie i w miarę grube, tak żeby dobrze chroniły dziecko przed zimnym wiatrem

Do góry