reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

o ja kiedys synowi zrobiłam tort samochodzik a potem Iggy'ego z Dobranocnego ogrodu. Nie umiem tak ładnie przyozdabiać, a co gorsza brak mi czasu :(

Teraz będa podówjne urodziny córy, jedne w czerwcu gdyż moja sis przylatuje, i to będzie tort z opłatkiem na tort z elsą i Anną, a na lipcowe urodziny jeszcze nie wiem ,może kucykowy.
Ja mam szwagra co w piekarni pracuje i zawsze nam torty przywozi dla dziewczyn w ramach prezentu i przynajmniej sie nie musze martwic [emoji6] i moja mama tez super torty robi [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana do Rowów [emoji6] naprawde sie juz doczekac nie moge

Iza a przypomnij mi do kiedy zostajecie w Rowach?

Torty boskie! Az mi slinka cieknie, uwielbiam takie mega slodkie i kremowe ciacha w kazdej postaci. Ja chyba w tym roku zadebiutuje z tortem na 30stego mojego M, o ile bede sie dobrze czula. Uwielbiam gotowac i jesc, ale jesli chodzi o pieczenie ciast... totalne beztalencie.

Iza a przypomnij mi do kiedy zostajecie w Rowach?

Torty boskie! Az mi slinka cieknie, uwielbiam takie mega slodkie i kremowe ciacha w kazdej postaci. Ja chyba w tym roku zadebiutuje z tortem na 30stego mojego M, o ile bede sie dobrze czula. Uwielbiam gotowac i jesc, ale jesli chodzi o pieczenie ciast... totalne beztalencie.
Koniec lipca wracamy [emoji6]

Hej dziewczynki. Ja dzis w drodze jestem. Musialam odmówić moj wystarany kurs niemieckiego bo nie dam rady go zrobic. Termin mam w polowie praktyki. No nic dzidzia jest bardziej wystarana. Na reszcie do domu jadę. Jeszcze 40 kinut w metrze i będę. Nogi mi w pupę wchodzą. Zaraz Was nadrobie:)

Torty torty mmmm pycha u nas kroloja torty z minnie lub zosia a w tym roku na 3 latka bedzie tort jajko niespodzianka !! Koniecznie smak smietankowo- kokosowo z truskawkami ewent.malinami pychotka pierwszy raz zszedl caly jak Nadia miala 2 latka

Teraz robie zapiekanki z grzybkow kozakow ktore dziadzek dzis nazbieral rano....pychotka najlepsza zapiekanka domowa

Laski co macie na obiad? Teraz jak apetyt niemrawy to i gotować się nie chce. Masakra.
Daarikaa śliczna Dora, omg pamiętam jak.moj mały oglądał ta baje.

h4zpgov3o3h14ll7.png
u mnie ma obiad gulasz z poledwiczki i kilka podgrzybkow suszonych dorzucilam i ziemniaki mlode i fasolka szparagowa. uwielbiam gotowac o ile mam czas i sile. kiedys jak mialam stresujaca prace i wracalam mocno nakrecona do domu to tak godzinka albo dwie przy garach mnie wrecz wyluzowywaly. juz nie moge sie doczekac az bede miala nowa kuchnie, wtedy bede szalala!
ale dziwne bo jakos piec ciasta nie bardzo lubie. maz mnie namawia bo lubi, nawet mi wychodza ale migam sie od pieczenia:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Torty torty mmmm pycha u nas kroloja torty z minnie lub zosia a w tym roku na 3 latka bedzie tort jajko niespodzianka !! Koniecznie smak smietankowo- kokosowo z truskawkami ewent.malinami pychotka pierwszy raz zszedl caly jak Nadia miala 2 latka

Teraz robie zapiekanki z grzybkow kozakow ktore dziadzek dzis nazbieral rano....pychotka najlepsza zapiekanka domowa
nie no! po pierwsze zadam informacji w jakiej okolicy sa aktualnie grzyby a po drugie napisz w kuchennym watku przepis na ta zapiekanke please!:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Grama80 - zapiekanka banalnie prosta na bulce wysmarowac maslem na to musztarda grzybki ( wczesniej podpieczone na masle ) ser i piekarnika pycha

Mieszkam okolice Kalwarii Zebrzydowskiej/ Wadowice
Grzyby juz od polowy maja u nas

reklama
Dzień dobry Grudniówki :) Ja dzisiaj chodzę taka śpiąca i niewyspana, że wyjątkowo się cieszę z tego piątku ;) odliczam już tygodnie do wakacji... i do wizyty! :D Ach, nie mogę się doczekać mojego Szkraba. I chcę w końcu zobaczyć co między nogami skrywa! Zazdroszczę Wam, które już znacie płeć. Możecie szaleć już powoli na zakupach. A ja tylko chodzę po Smyku, bo mają dużo ciuszków -50%, ale przeważnie albo są typowo chłopięce albo różowawe i falbaniaste. A tak bardzo bym chciała się rzucić w wir zakupów... :D a Wy jak tam? Pierwsze ciuszki już powoli zbieracie? Za wózkami się rozglądacie?

Do góry