Czarownica3006
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak był malutki Bazyli dostawał biegunki na huśtawce elektrycznej. Wystarczyło, że się pobujał kilka minut i już.Antiope może być ruch powodem albo nawet wyboje. Współczuję bo to zawsze udręka w drodze. U mnie tak było zawsze z wymiotami, na szczęście przeszło z momentem wymiany auta na wyższe. Po prostu nie czuje się tak już skrętów, hamowania, przyspieszenia.
Trusków już tyle zjadłam że szok i wciąż nie mogę się oprzeć. A najgorsze że one tez mnie wzdymają
Biszkopt mi zawsze wychodzi, a jakby był nie daj bosz za suchy to go nasączam
wrażliwy błędnik ma. Taka jego uroda.Jak był malutki Bazyli dostawał biegunki na huśtawce elektrycznej. Wystarczyło, że się pobujał kilka minut i już.
No, Bazyli oszalał, po czym porwał Georga i zjadł U nas największa miłość do Peppy już minęła. Teraz królują "Mali Einsteini" a ja jestem zachwycona, bo to bardzo edukacyjna i rozwijająca bajka. Na 3 urodziny planuję zrobić Bazylkowi tort z samochodami.Antiope super te figurki! Moja córka też uwielbia pepę teraz i na pewno by szalała jakby zobaczyła taki tort