Ale Ci dobrze!
Przepięknie masz psa! Zapomniałam wczoraj odpisac ale pamiętam go doskonale! Macie go od szczeniaka?
Ja znam tylko sposób na wzdęcia- jak sobie szybko zrobić wielkie wzdęcia![]()
Tak tak od szczeniaka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ci dobrze!
Przepięknie masz psa! Zapomniałam wczoraj odpisac ale pamiętam go doskonale! Macie go od szczeniaka?
Ja znam tylko sposób na wzdęcia- jak sobie szybko zrobić wielkie wzdęcia![]()
Dziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę![]()
Dziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę![]()
Cześć DziewczynyOstatnio mało zaglądam na forum. Przez tydzień była u mnie rodzinka a teraz wybraliśmy się z mężem na wakacje i nie mam tu za bardzo internetu. Postaram się wszystko nadrobić jak wrócę. Pozdrawiam ze słonecznej Turcji
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to powinno być karalneNie wolno nam kiszącym się w pracy przez co najmniej 8 h dziennie pokazywać TAKICH zdjęć! Szczęściara!
jesli dobrze to robie to jeszcze nie mam dostepu. ale spoko nie dwnerwuje sieDziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę![]()
Może podjadaj cały czas zurawine nawet jak Ci nic nie doskwiera i woda z cytryna żeby zakwaszac organizm troszkę... współczujęhej
u mnie tragedia, znow mam problemy z pecherzem i to takie, ze masakra, doszedl stan zapalny, dzis na 16-ta jade do ginki niech to zobaczy, bo piecze, swedzi i boli, siku zrobic nie moge ehh uroki ciazy