reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

W ogóle co to za dzień paskudny dzisiaj. Tutaj Pisanka na szpital czeka, na wizytowym też dzisiaj ponuro... co się dzieje :(

reklama
Ja robię sznycelki z piersi indyka do tego ziemniaczki i pomidorki ze szczypiorkiem i salata lodowa. Zastanawiam sie jeszcze nad zupką cebulową ale nie wiem czy mi sily wystarczy. Dopiero do domu weszlam.

Antiope wrzucę Ci dwa przepisy na kulinarny. Krokiety z kaszy jęczmiennej pyyyycha i to risotto. Zobaczysz czy mlody moze jeść cos takiego bo tam jest sporo przypraw a ja nie wiem na co jest uczulony

Dzięki już sobie zerknę. :happy:

a ja sie tak zdenerwowalam ze az mnie brzuch boli. moj maz ma ekstremalnie niekompetentna i leniwa asystentke a na dodatek nigdy jej nie ma kiedy jest potrzebna. na szczescie umowa jej sie konczy i zmienie ja na kogos innego kto mam nadzieje stanie sie wreszcie meza i moja prawa reka a nie kula u nogi:(
co polecacie na odstresowanie bo brzuch mam jak pilke i az mnie lewy bok lekko rwie:(??

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ja dopiero 22 czerwca mam wizytę. Też się nastawiam na poznanie płci :D i się doczekać nie mogę!
A jak przeczuwasz? :D

Ja sie nie moge doczekac jak do Polski pojedziemy i bede miala okazje wcinac te wszystkie soczyste owoce. Akurat chyba sezon na czeresnie bedzie <3 Tutaj wszystko jest caloroczne, ostrzykniete i albo mega wodniste albo brzoskwinie smakuja jak jablka...

a ja sie tak zdenerwowalam ze az mnie brzuch boli. moj maz ma ekstremalnie niekompetentna i leniwa asystentke a na dodatek nigdy jej nie ma kiedy jest potrzebna. na szczescie umowa jej sie konczy i zmienie ja na kogos innego kto mam nadzieje stanie sie wreszcie meza i moja prawa reka a nie kula u nogi:(
co polecacie na odstresowanie bo brzuch mam jak pilke i az mnie lewy bok lekko rwie:(??

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ale macica boli czy jelita? Jak to drugie to masaż z jakimś poślizgiem a jak to drugie, to w żadnym wypadku nie masować tylko kąpiel w chlorku magnezu a jak nie masz (a polecam mieć bo mega odstresowuje i zwalcza napięcia) to w ostateczności no-spa i poleżeć sobie. Tylko z no-spą nie można przesadzać w ciąży bo potem dzieci miewają obniżone napięcie mięśniowe.

reklama
Do góry