reklama
Antiope
Fanka BB :)
Dzięki już sobie zerknę.Ja robię sznycelki z piersi indyka do tego ziemniaczki i pomidorki ze szczypiorkiem i salata lodowa. Zastanawiam sie jeszcze nad zupką cebulową ale nie wiem czy mi sily wystarczy. Dopiero do domu weszlam.
Antiope wrzucę Ci dwa przepisy na kulinarny. Krokiety z kaszy jęczmiennej pyyyycha i to risotto. Zobaczysz czy mlody moze jeść cos takiego bo tam jest sporo przypraw a ja nie wiem na co jest uczulony
elifit
Moderatorka
o matko u nas kilogramamy idą nekty i brzoskwiBoje sie jesc nektarynki w pierwszej ciazy mialam wysypke po nich.Nadia jeszcze ich nie jadla.Chociaz mam takiego smaka na nektarynke.
a ja sie tak zdenerwowalam ze az mnie brzuch boli. moj maz ma ekstremalnie niekompetentna i leniwa asystentke a na dodatek nigdy jej nie ma kiedy jest potrzebna. na szczescie umowa jej sie konczy i zmienie ja na kogos innego kto mam nadzieje stanie sie wreszcie meza i moja prawa reka a nie kula u nogi
co polecacie na odstresowanie bo brzuch mam jak pilke i az mnie lewy bok lekko rwie??
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
co polecacie na odstresowanie bo brzuch mam jak pilke i az mnie lewy bok lekko rwie??
elifit
Moderatorka
leż i masuj, wzdęty masz tak? To zgodnie z ruchem wskazówek zegara masuj tak jak niemowlęciu.
mamaNadii2
Brzoskwinie jem ale nektarynki sa skrzyzowane z brzoskwinia i jeszcze z jakims owocem i to czesto uczula wlasnie
MyDream
A jak przeczuwasz?Ja dopiero 22 czerwca mam wizytę. Też się nastawiam na poznanie płci i się doczekać nie mogę!
Ja sie nie moge doczekac jak do Polski pojedziemy i bede miala okazje wcinac te wszystkie soczyste owoce. Akurat chyba sezon na czeresnie bedzie <3 Tutaj wszystko jest caloroczne, ostrzykniete i albo mega wodniste albo brzoskwinie smakuja jak jablka...
a ja sie tak zdenerwowalam ze az mnie brzuch boli. moj maz ma ekstremalnie niekompetentna i leniwa asystentke a na dodatek nigdy jej nie ma kiedy jest potrzebna. na szczescie umowa jej sie konczy i zmienie ja na kogos innego kto mam nadzieje stanie sie wreszcie meza i moja prawa reka a nie kula u nogi
Ale macica boli czy jelita? Jak to drugie to masaż z jakimś poślizgiem a jak to drugie, to w żadnym wypadku nie masować tylko kąpiel w chlorku magnezu a jak nie masz (a polecam mieć bo mega odstresowuje i zwalcza napięcia) to w ostateczności no-spa i poleżeć sobie. Tylko z no-spą nie można przesadzać w ciąży bo potem dzieci miewają obniżone napięcie mięśniowe.
A ja uwielbiam, ale się boję bo przed ciąża nieraz nektarynką mnie uczulała :/o matko u nas kilogramamy idą nekty i brzoskwi
reklama
Też mam 22 wizytę [emoji7] na 10.30.Ja dopiero 22 czerwca mam wizytę. Też się nastawiam na poznanie płci i się doczekać nie mogę!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom