Cleo Twoja długowłosa?
Ale Ci fajnie z tą plażą.... sypnij piaskiem
reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
Ja wcinam wafle maslane z biedronki.Lody czasem sobie pozwalam i na jakies slodkosci nie chce przybrac 20 kg potem ciezko zrzucic.Dlatego w tej ciazy obiecalam sobie ze musi byc straszna zachcianka zeby zjesc batona , lody , czelolade.Narazie mi sie udaje zobaczymy jak bedzie dalej.
ja w koncu przestalam chudnac i mam niecaly kilogram na plusie, w koncu! no i galaretke z bita smietana moge jesc tonami!No właśnie pamiętam, że jesteś mega pochłaniaczem lodów! Ja już z samego rana zestaw po-śniadaniowy: 1 kg truskawek i 3 pączki z lukrem
@pisanka89 powodzenia, trzymajcie się całą wspaniałą trójką!
@Luxuorius Spełnienia marzeń i żeby do grudnia zleciało szybko, ale nudno !
@Luxuorius Spełnienia marzeń i żeby do grudnia zleciało szybko, ale nudno !
Zjadłabym paczka z lukrem. Szok!No właśnie pamiętam, że jesteś mega pochłaniaczem lodów! Ja już z samego rana zestaw po-śniadaniowy: 1 kg truskawek i 3 pączki z lukrem
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to samo, staram się zdrowo jeść, nie przesadzać ze słodkim, którego nawet mi się nie chce. Ostatnio zjadłam 2gofry, loda, deser czekoladowy, ale to teraz od soboty, bo wakacje, i czuje ze to koniec słodyczy do końca wyjazdu Zjem loda raz na tydzien, ale batony, czekolada odpadają Przy mojej obecnej wadze 69 kg (-5kg od początku ciąży) chciałabym dobić do max 80kg...Ja wcinam wafle maslane z biedronki.Lody czasem sobie pozwalam i na jakies slodkosci nie chce przybrac 20 kg potem ciezko zrzucic.Dlatego w tej ciazy obiecalam sobie ze musi byc straszna zachcianka zeby zjesc batona , lody , czelolade.Narazie mi sie udaje zobaczymy jak bedzie dalej.
Dokładnie, to jakaś porażka.
Tutaj naprawdę opieka jest rewelacyjna.
W Pl połowy badań nawet nie miałam robionych w ciazach co tutaj.
I jak narazie za nic nie placilam, raz za pobranie krwi 2,5 euro przy wynikach na HIV.
Uwielbiam!!!Wszystkiego co najlepsze Lux !
U nas dzisiaj też młode ziemniaki z zsiadłym mlekiem i jajkiem
Ja też galaretka pożeram ale tylko czerwoną !!!!ja w koncu przestalam chudnac i mam niecaly kilogram na plusie, w koncu! no i galaretke z bita smietana moge jesc tonami!
reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
Lux wszystkiego najepszego :*
Kleo - ja do 70 max chce dobic.W piwszej ciazy przybralam 20 kg wcale sie nie dziwie batony , lody , rozne slodkosci na porzadku dziennym.
Kleo - ja do 70 max chce dobic.W piwszej ciazy przybralam 20 kg wcale sie nie dziwie batony , lody , rozne slodkosci na porzadku dziennym.