reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
U mnie podobnie z pobolewaniem w podbrzuszu, a na dodatek piersi juz aż tak nie bolą...ale też czekam do czwartkowej wizyty, nie ma co siać paniki...

U mnie jest inna sytuacja. Ja miałam duzego krwiaka i mam chore nerki i prawdopodobnie one mi tak promieniują ma brzucho. Chyba skocze dzis na ip niech mi usg nerek zrobią.

Ja mam w portfelu, bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy człowiekowi. Gdybym się nagle źle poczuła i musiała jechać do szpitala, na przykład, taka karta byłaby przydatna. Mam tam wypisane wyniki badań, grupę krwi i wiek ciąży :) noszę więc tak na wszelki wypadek głównie.

No i zdarza mi się pasy odpinać przy jakiejś gorszej trasie, więc gdyby policjant się kłócił, że mój brzuch to tłuszcz :p to mogę mu zawsze tą kartą przed nosem pomachać ;D

Ja noszę przy sobie zawsze książeczkę ciąży. Tam mam badania wszystkie, grupa krwi i informacje o przebiegu ciąży.

U nas nie mozna nie zapinac pasów nawet w ciąży. Ja pas pod brzuch zakładam.

reklama
To samo chciałam napisać co elifit Firma benbat ma takie nakładki na pasy Przy małej prędkości gdy uderzycie w deskę brzuchem może dojść do poważnych urazów Mój znajomy stracił połowę organów przy kolizji o prędkości 50 km właśnie przez brak zapietych pasów, facet z drugiego auta wyszedł bez szwanku a ten chłopak do dziś po szpitalach jeździ

Do góry