reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

witaj, ja mam czopki torecan, tylko jedna wada, piecze lekko po wlozeniu a rano mam biegunke po nich (na noc je aplikuje), ja juz prawie 4 schudlam od poczatku ciazy

A który to u Ciebie tydzień ? U mnie dopiero 10 i modlę się, by do tego "umownego" 13 przeszlo. Ja mam tabletki atossa, ale eksperymentuje biorąc po cwierc/pół tabletki i fakt faktem pomaga, wymioty ustają, mdlosci niestety nie, ale to już mniejsze zło. Najgorszy brak apetytu i strach, że coś znów może zaszkodzić.
P.S Gruszki u mnie też nie były najlepszym pomysłem ;)

reklama
A który to u Ciebie tydzień ? U mnie dopiero 10 i modlę się, by do tego "umownego" 13 przeszlo. Ja mam tabletki atossa, ale eksperymentuje biorąc po cwierc/pół tabletki i fakt faktem pomaga, wymioty ustają, mdlosci niestety nie, ale to już mniejsze zło. Najgorszy brak apetytu i strach, że coś znów może zaszkodzić.
P.S Gruszki u mnie też nie były najlepszym pomysłem ;)
u mnie leci 10, mnie jak zacznie rano mdlic to do nocy trzyma

Ja co prawda zadnych lekow nie bralam, bo sie wzbranialam, ale w szczegolnosci ostatnie 2 tygodnie byly koszmarne. Mam nadzieje, ze to dobre samopoczucie nie jest chwilowe i ten hardcore nie wroci. A jak u Was z pozostalymi objawami?

Witaj! :happy:

Ja tam obędę się bez jakiegokolwiek alkoholu i podczas ciąży i karmienia. Piwa zwyczajnie nie lubię, a co do reszty, to szczerze powiedziawszy nie jest to dla mnie problem. Po co ryzykować, skoro, jest wiele innych przyjemności w życiu, które dziecku nie szkodzą.

Moja droga, ja nie piłam jakoś od grudnia 2012 całą ciążę i kp aż do marca br, kiedy to pozwoliłam sobie na lampkę ukochanego wytrawnego czerwonego winka :) przeżyłam :) ale nawet taka lampka po 3 latach abstynencji nieźle mi w głowie zakręciła ;)

Ja co prawda zadnych lekow nie bralam, bo sie wzbranialam, ale w szczegolnosci ostatnie 2 tygodnie byly koszmarne. Mam nadzieje, ze to dobre samopoczucie nie jest chwilowe i ten hardcore nie wroci. A jak u Was z pozostalymi objawami?
piersi bola jak bolaly, brzuch rosnie, super twardy jest, czuc macice, sennosc jest jaka byla, od dnia zalezy, juz malo co mi smierdzi, pryszczy wysyp, wlosy szybko tluste

Kleo Gabinia
Bonusowa nie jest moderatorem zamknietego forum wiec nie moze Was dodac. Od gornie tylko bodajze J@goda moze dodawac. Tak pisala mi Bastyja administratorka babyboom

Kleo Gabinia
Bonusowa nie jest moderatorem zamknietego forum wiec nie moze Was dodac. Od gornie tylko bodajze J@goda moze dodawac. Tak pisala mi Bastyja administratorka babyboom

Ja jestem modem ale nie mam uprawnień do dodania. Dodaje admin - to ona nam forum zakładała. Ale nie sądzę, że doda od tak każdą dziewczynę, która do niej napisze. Jaki wtedy sens miałoby forum zamknięte?

Ostatnia edycja:
No wlasnie ja pisalam o Kleo I Gabini przeciez one Sa praktycznie od poczatku. Tak Bestyja pisala ze tylko Admin moze dodawac I usueac.
Bonusowa usun nazwe naszej Admin I napisz kleo I gabini w pw wiadomosci. Zebu inne nie kombinowaly

No wlasnie ja pisalam o Kleo I Gabini przeciez one Sa praktycznie od poczatku. Tak Bestyja pisala ze tylko Admin moze dodawac I usueac.
Bonusowa usun nazwe naszej Admin I napisz kleo I gabini w pw wiadomosci. Zebu inne nie kombinowaly

Ale skąd adminka ma wiedzieć które są od początku?
Ja nikogo nie wybierałam. Wpisałam te, które się zgłosiły. Gabinii długo wtedy nie było - nie wiedziałyśmy co z nią, a Kleo pisała, że na razie nie chce. Zmieniła zdanie juz jak wątek był.
Napisałam do adminki z prośbą o dodanie dziewczyn, które się teraz zgłosiły.

reklama
Do góry