bedzie w Pl i mam nadzieje, ze uda mi sie z nia spotkac i pogadac na spokojnie, walcza o ta mala, ucza chodzic, ma szyny, spacjalne obuwieTo prawda. Tylko że w takich chwilach trzeba znaleźć w sobie niewyobrażalne pokłady woli walki, których na co dzień nam brakuje. No bo przecież każdy z nas myśli, że takie rzeczy zdarzają się innym, gdzieś tam, ale nie nam. A tu jak grom z jasnego nieba... Ech, oby wszystko ułożyło się Twoim bliskim jak najlepiej.
reklama
U nas też jest taki zwyczaj, że kobieta dostaje prezent po porodziezgadzam sie z elifit i z perla. skad dziecko ma sie nauczyc jak go tata nie nauczy? ja nic tez nie dostalam od meza nawet zyczen ale jeszcze chyba sama sie nie oswoilam ze jestem mama wiec mi nie jest przykro
apropo's niejako wdziecznosci meza za trud urodzenia, wychowania itd to w moich stronach/kregach jest zwyczaj ze z okazji urodzenia dziecka maz kupuje zonie pierscionek (z brylantem) i mi sie to podoba. oczywiscie nie na zasadzie ze mus nie wazne czy mamy na chleb ale... no mojego meza (i mezow moich przyjaciolek) stac raz na kilka lat na taki wydatek a nie oszukujmy sie: ile razy w zyciu maz ma taka prawdziwa wyjatkowa okazje zeby zonie kupic znaczniejsza bizuterie? a zwlaszcza jesli tak jak moj maz nie byl dawania prezentow nauczony (u mojego meza w domu nawet na gwiazdke prezentow nie bylo!)??? mam zamiar meza delikatnie sklonic do takiego prezentu po urodzeniu dziecka (bo on sam serio by nigdy nie wpadl na to zeby jakikolwiek prezent kupic) i wiem ze on sie zgodzi z przyjemnoscia i bedzie to dla nas pamiatka tej chwili i bedziemy to nieraz wspominali.
ps. piwo 0,0 pilam ze 2 razy i carmi raz ale odeszla mi calkowicie chec. jest tez warka lemon 0,0 u mnie do kupienia w zabce i biedronce a bavaria w leclercu
4
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Fanka BB :)
Ja tak często mam. A jakie masz ciśnienie?sluchajcie jest mi strasznie slabo od kilku dni, jak by miala zemdlec tak 5 razy dziennie. to normalne?
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
pola.
Oj to ja też tak mam ze mi słabo. Nie mogę nawet za długo stać bo zaraz mroczki przed oczami.
Mnie za to ostatnio podbrzusze pobolewa. A wczoraj złapalo mnie coś na kształt skurczu. No ale polezalam chwilę i przeszło na szczęście. Czy któraś z was też ma jakieś akcje z podbrzuszem?
Mnie za to ostatnio podbrzusze pobolewa. A wczoraj złapalo mnie coś na kształt skurczu. No ale polezalam chwilę i przeszło na szczęście. Czy któraś z was też ma jakieś akcje z podbrzuszem?
madzialenka3009
Skurcz nie, ale kłucie takie od dołu mam. W niedzielę zacznę 12t i trochę świruję. W czwartek wizyta będzie. Biorę luteine cały czas.Oj to ja też tak mam ze mi słabo. Nie mogę nawet za długo stać bo zaraz mroczki przed oczami.
pola.
Skurcz nie, ale kłucie takie od dołu mam. W niedzielę zacznę 12t i trochę świruję. W czwartek wizyta będzie. Biorę luteine cały czas.
O, to ja w niedzielę kończę 11tc, a w pon zaczynam 12 tc więc jesteśmy na tym samym etapie.
elifit
Moderatorka
Pola ja miewałam takie bóle podbrzusza. Minęły.
Ciśnienie niższe bo krew rzadsza. Dużo pić trzeba
Ciśnienie niższe bo krew rzadsza. Dużo pić trzeba
reklama
Ja tak miałam ze dwa, trzy razy przy kichnięciu... Tak parę sekund dosłownie. Teraz jak kicham to staram się skulić i jest ok...Oj to ja też tak mam ze mi słabo. Nie mogę nawet za długo stać bo zaraz mroczki przed oczami.