reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej. Dzięki Anetka, że pytasz. U mnie wszystko ok. Najgorszy dzień był dziś - mówiliśmy rodzicom. Bałam się strasznie. Jeszcze nerwy mi nie puściły.

Na badaniu wczoraj wszystko ok. Dziecko ponad 6 cm - wymiar bez nóg. Jestem w jakimś takim gorszym stanie. Nic mi się nie chce, smutna jestem. Zapomniałam się Wam nawet przyznać że zaręczyłam się i biorę ślub. To oczywiście super wiadomość, ale sama nie wiem, co mi jest. Przykro mi strasznie, doła łapię nie wiem czemu. To tyle u m nie. pozdrawiam Was

Gratulacje!! :) No i super, że wszystko dobrze na badaniu. Duży dzidziolek już. A te złe nastroje to pewnie też efekt tego stresu związanego z poinformowaniem rodziców itp. A jak poszło? Zadowoleni?:)

Agucha trzymaj sie bedzie dobrze usmiechnij sie do siebie do brzuszka. Jak rodzice. Jak Cora? Gratuluje zareczyn. Daj fotke malucha. Moje mlode tez gigancik ponad 8cm. A tak sie razem ma poczatku martwilysmy Bo 2tyg mniejsze niż z om bylo. A teraz przegonilo termin

Nawet życzeń nie dostałam dziś od młodej :((( Tak mi jest źle i przykro. Muszę popłakać a potem Was ponadrabiam. Nie mam nawet normalnej koleżanki :(

Agucha gratulacje dla was narzeczeni. Ciężkie dni ma każda z nas. Przejdzie :)
Dziękuję <3
Gratulacje!! :) No i super, że wszystko dobrze na badaniu. Duży dzidziolek już. A te złe nastroje to pewnie też efekt tego stresu związanego z poinformowaniem rodziców itp. A jak poszło? Zadowoleni?:)
Był mniejszy 2 tyg do tej pory, teraz wyrównał :-) wyszło 13t1d.

Agucha trzymaj sie bedzie dobrze usmiechnij sie do siebie do brzuszka. Jak rodzice. Jak Cora? Gratuluje zareczyn. Daj fotke malucha. Moje mlode tez gigancik ponad 8cm. A tak sie razem ma poczatku martwilysmy Bo 2tyg mniejsze niż z om bylo. A teraz przegonilo termin

mamy podobne dzieciaki :)

Załączniki

• Fotor_146421279991152.jpg
    Fotor_146421279991152.jpg
    595,8 KB · Wyświetleń: 72
Nawet życzeń nie dostałam dziś od młodej :((( Tak mi jest źle i przykro. Muszę popłakać a potem Was ponadrabiam. Nie mam nawet normalnej koleżanki :(

Uuuu to kiepsko... Ale może to, że święto dzisiaj i ogólnie nadmiar różnych wrażeń sprawił, że zapomniała? Na pewno po czasie się zreflektuje. Będzie dobrze.

@Agucha kochana uszy do gory! Kazda ma gorsze i lepsze chwile. Wywal z siebie wszystko i bedzie lepiej na duchu :*

Ja tez mam dzis mega kiepski dzien. Cholernie wkurza mnie ta komerializacja dzisiejszego swieta..

Dziewczyny jak to jest z tym piwem bezalkoholowym. W większości jest do 0,5%. Tylko jedno znalazłam 0.0%. Ktoś ma może artykuł gdzieś o tym jak to jest? Jedno dla kp a drugie w ciąży?

Hej. Dzięki Anetka, że pytasz. U mnie wszystko ok. Najgorszy dzień był dziś - mówiliśmy rodzicom. Bałam się strasznie. Jeszcze nerwy mi nie puściły.

Na badaniu wczoraj wszystko ok. Dziecko ponad 6 cm - wymiar bez nóg. Jestem w jakimś takim gorszym stanie. Nic mi się nie chce, smutna jestem. Zapomniałam się Wam nawet przyznać że zaręczyłam się i biorę ślub. To oczywiście super wiadomość, ale sama nie wiem, co mi jest. Przykro mi strasznie, doła łapię nie wiem czemu. To tyle u m nie. pozdrawiam Was
Gratuluję zaręczyn!:happy:
Dołki, to może z powodu hormonów ciążowych.
Przykro mi, że córcia zapomniała życzeń złożyć. Mój D też zapomniał i nie przygotował nic od Bazyla dla mnie. I jeszcze się dziwił dlaczego się foszę. jak mu powiedziałam, to przepraszał i po południu przygotowali laurkę dla mnie.
To kiedy chcesz się spotkać i pogadać?

Ja dziś spędziłam całe popołudnie z mamą. najpierw zjedliśmy u niej obiad z D i Bazylkiem, a potem chłopaki pojechały do domu, a ja zostałam z mamą do wieczora, kiedy to poszłyśmy do kina. Potem mama odwiozła mnie do domu. Laurkę dostanę dopiero jutro, bo jak wróciłam, to młody już spał oczywiście.

reklama
Dziewczyny jak to jest z tym piwem bezalkoholowym. W większości jest do 0,5%. Tylko jedno znalazłam 0.0%. Ktoś ma może artykuł gdzieś o tym jak to jest? Jedno dla kp a drugie w ciąży?

Elifit bavaria jest 0,0 %Ja pije te niby bezalkoholowe Ich zawartość alkoholu jest zbliżona do tej obecnej w jogurcie lub po zjedzeniu jabłek...

Do góry