elifit
Moderatorka
Agucha gratulacje dla was narzeczeni. Ciężkie dni ma każda z nas. Przejdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Dzięki Anetka, że pytasz. U mnie wszystko ok. Najgorszy dzień był dziś - mówiliśmy rodzicom. Bałam się strasznie. Jeszcze nerwy mi nie puściły.
Na badaniu wczoraj wszystko ok. Dziecko ponad 6 cm - wymiar bez nóg. Jestem w jakimś takim gorszym stanie. Nic mi się nie chce, smutna jestem. Zapomniałam się Wam nawet przyznać że zaręczyłam się i biorę ślub. To oczywiście super wiadomość, ale sama nie wiem, co mi jest. Przykro mi strasznie, doła łapię nie wiem czemu. To tyle u m nie. pozdrawiam Was
Dziękuję <3Agucha gratulacje dla was narzeczeni. Ciężkie dni ma każda z nas. Przejdzie
Był mniejszy 2 tyg do tej pory, teraz wyrównał :-) wyszło 13t1d.Gratulacje!! No i super, że wszystko dobrze na badaniu. Duży dzidziolek już. A te złe nastroje to pewnie też efekt tego stresu związanego z poinformowaniem rodziców itp. A jak poszło? Zadowoleni?
Agucha trzymaj sie bedzie dobrze usmiechnij sie do siebie do brzuszka. Jak rodzice. Jak Cora? Gratuluje zareczyn. Daj fotke malucha. Moje mlode tez gigancik ponad 8cm. A tak sie razem ma poczatku martwilysmy Bo 2tyg mniejsze niż z om bylo. A teraz przegonilo termin
Nawet życzeń nie dostałam dziś od młodej (( Tak mi jest źle i przykro. Muszę popłakać a potem Was ponadrabiam. Nie mam nawet normalnej koleżanki
Gratuluję zaręczyn!Hej. Dzięki Anetka, że pytasz. U mnie wszystko ok. Najgorszy dzień był dziś - mówiliśmy rodzicom. Bałam się strasznie. Jeszcze nerwy mi nie puściły.
Na badaniu wczoraj wszystko ok. Dziecko ponad 6 cm - wymiar bez nóg. Jestem w jakimś takim gorszym stanie. Nic mi się nie chce, smutna jestem. Zapomniałam się Wam nawet przyznać że zaręczyłam się i biorę ślub. To oczywiście super wiadomość, ale sama nie wiem, co mi jest. Przykro mi strasznie, doła łapię nie wiem czemu. To tyle u m nie. pozdrawiam Was
Dziewczyny jak to jest z tym piwem bezalkoholowym. W większości jest do 0,5%. Tylko jedno znalazłam 0.0%. Ktoś ma może artykuł gdzieś o tym jak to jest? Jedno dla kp a drugie w ciąży?