reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oj Biba :( przykro mi strasznie :( najgorsze, ze czlowiek mysli, ze im starsza ciaza tym mniej zlego moze sie stac ...
Ja probuje myslec pozytywnie po ostatniej wizycie jakos sie uspokoilam, ze dzidzius juz duzy i, ze wszystko ok teraz czekamy na prenatalne ktore beda za tydzien pocieszam sie, ze przeciez nic mnie nie boli nie mam plamien objawy sa czyli musi byc ok! Ale jak czytam posty jak te od Biby to caly czar pryska ... nie wiem czy kiedys zdolam nacieszyc sie ciaza bo zle mysli ciagle wracaja...

Rozmawialam z moja kuzynka zaraz po wizycie i gina i wiecie co mi powiedziala ? Rodzila w pazdzierniku i przez to wszystko przeszla dosc nie dawno mowi do mnie tak sluchaj przeciez lekarz wie co robi musisz mu zaufac ! W koncu to on podpisuje sie pod kazdym badaniem jesli cos bedzie nie tak to bedzie to jego wina a nie twoja !
I tak sobie mysle, ze my wszystkie po prostu nie ufamy lekarzom i tyle ... myslalam, ze ciaza to taki cudowny czas wszystko jest super i w ogole czlowiek chodzi taki dumny rozpromieniony niestety zycie jak zwykle to wszystko zweryfikowalo i gdy tylko dowiadujesz sie, ze jestes w dwupaku zaczynasz martwic sie bardziej o to malenstwo niz o siebie. Kiedys tego nie rozumialam ale trraz wiem co czuja wszystkie kobiety ktore sa matkami ten wieczny niepokoj ...

reklama
itajciem
Nie uDzielałam się za dużo ale od czasu do czasu czytałam wpisy i byłam z Wamí od początku jednak teraz
Opuszczam Was. Wczoraj pożegnałam moje maleństwo w 12tygodniu serduszko przestało bić :-(
trzymam za Was kciuki i życzę szczęśliwych rozwiązań.
Bardzo mi przykro :-( :( A wydawać by się mogło, że 12 tygodni, to już ten "bezpieczny" moment :sad:

Oj Biba :( przykro mi strasznie :( najgorsze, ze czlowiek mysli, ze im starsza ciaza tym mniej zlego moze sie stac ...
Ja probuje myslec pozytywnie po ostatniej wizycie jakos sie uspokoilam, ze dzidzius juz duzy i, ze wszystko ok teraz czekamy na prenatalne ktore beda za tydzien pocieszam sie, ze przeciez nic mnie nie boli nie mam plamien objawy sa czyli musi byc ok! Ale jak czytam posty jak te od Biby to caly czar pryska ... nie wiem czy kiedys zdolam nacieszyc sie ciaza bo zle mysli ciagle wracaja...

Rozmawialam z moja kuzynka zaraz po wizycie i gina i wiecie co mi powiedziala ? Rodzila w pazdzierniku i przez to wszystko przeszla dosc nie dawno mowi do mnie tak sluchaj przeciez lekarz wie co robi musisz mu zaufac ! W koncu to on podpisuje sie pod kazdym badaniem jesli cos bedzie nie tak to bedzie to jego wina a nie twoja !
I tak sobie mysle, ze my wszystkie po prostu nie ufamy lekarzom i tyle ... myslalam, ze ciaza to taki cudowny czas wszystko jest super i w ogole czlowiek chodzi taki dumny rozpromieniony niestety zycie jak zwykle to wszystko zweryfikowalo i gdy tylko dowiadujesz sie, ze jestes w dwupaku zaczynasz martwic sie bardziej o to malenstwo niz o siebie. Kiedys tego nie rozumialam ale trraz wiem co czuja wszystkie kobiety ktore sa matkami ten wieczny niepokoj ...
To jest dokładnie tak jak piszesz, ten wieczny niepokój matki, od początku ciąży już na zawsze...

Mamusie, wszystkiego najlepszego! :happy:

Elifit wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :happy:
lookata
sto lat imieninowo i urodzinowo! :happy:

Wypada mi dzis swietowac ? :D
Jutro jedziemy na wycieczke do zoo 100km od naszego miasta mam nadzieje, ze pogoda dopisze bo widze ze juz dzis jest pochmurno ... mysle, ze sie odstresuje troszke i odpoczne od tego ciaglego myslenia o ciazy ;)

Dzień dobry.
Biba, Bardzo współczuje straty. I życzę Ci żebyś już niedługo zaznała na nowo szczęścia!

Eli, jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

I dla wszystkich mamusiek też najlepsze życzenia!

Miłego dnia.

hej ja wstalam wlasnie, rano obudzil nas halas u sasiadow, ale usnelismy jakos, jem chleb z musztarda, dobre na mdlosci, potem wyjezdzamy do naszych mam

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji imienin i urodzin[emoji253] [emoji253] [emoji253]

Dla wszystkich mamus [emoji257] [emoji255] [emoji259] [emoji258] ;)

Ide na drzemke z młodym:)

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji imienin, urodzin i Dnia Matki:)

Ja do 2 w nocy coś mnie napadło i leciałam z mopem, za to mąż z córką dali mi pospać do 10 więc dopiero śniadanko jem. Potem jakiś spacerek, chociaż pogoda dzisiaj taka sobie.

reklama
Dzień dobry

Biba współczuję straty. Jestem pewna że aniołek do ciebie wróci.

U nas piękna pogoda.
Dziś przyjeżdża moja mama.

Lookata wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dobrze pamiętam? Imienin też?

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy, dla niektórych to pierwszy raz, zróbcie dziś coś ekstra dla siebie. :)

Dla mnie najlepszego z okazji imienin.

Czuję się już lepiej choć gardło dalej boli.

Jakie plany na dziś?
Miłego dnia

Ta imieniny też Jesteśmy dwie Pauliny na grupie chyba że jest więcej ;) dziękuję za życzenia Tobie też składam i wszystkim mamom!

Do góry