reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam nowe mamy z nami.
Dziewczyny tak mi lżej że masakra jak już mam po wizycie.
Fasol ostatnio był młodszy 4 dni, niż pokazywał termin miesiączki. ( z rozmiarów) a teraz nadgonil i jeszcze zrobił się starszy z rozmiarów jakie ma [emoji16]
Co do plamien nic nie stwierdzono, żadnej krwi, żadnych nieprawidłowości itp. Wszystko czysto i pięknie tak jak ma być.byc może taka moja uroda.
Ja się poryczalam jak tylko zobaczyłam bijące serduszko. Są rączki sa nóżki [emoji7].
Mój z bananem na twarzy siedział i oczami strzelał po monitorze na ścianie [emoji16][emoji16][emoji16]
Ułożyło mi. Cholernie mi ułożyło.

Trzymam kciuki za resztę dziewczyn wizytujacych [emoji7]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Agucha co sie nie odzywasz? :) daj znac czy wszystko ok.

I jak dziewczyny po wizytach? Tylko joshi sie pochwalila

Ja jeszcze przed. Anio co mam Nic nie piszesz o Ty Lux. A karelka wizytowala rano I cisza. Mam nerwowe sikanie latam co cheika a mialam pecherz trzymac pelny. Rany Te genetyczne USG syraszne

Witam dwie nowe mamy.
Joshi wielkie gratulacje, super że wizyta taka udana.
Ja też dziś byłam u gin Ale to była taka wizyta bez badań. Sama papierologia. No ale pozytywnie. W końcu doczekalam się karty ciąży.

Eli, lody dobre na wszystko.

Anetko, dzidziol w brzuchu jest dobrze chroniony zatem taki kopniak go nie wzruszył. Mój synek też się lubi na mnie wdrapywac, ale trzeba będzie niebawem zaprzestać takich zabaw.

Witam nowe dziewczyny. Joshi gratulacje wizyty:)
Ja nadal walczę z katarem, dobrze, że jutro wolne. Nic mi się nie chce, chociaż pasowałoby trochę chałupę uprzątnąć przed świętem ale tłumaczę sobie, że ciąża i przeziębienie to już podwójny powód żeby odpoczywać;) A mąż siedzi z córką, Peppa leci i nawet nie chce mi się go opieprzać, że dziecko ogłupia. Raz nie zawsze;)

reklama
Dziewczyny wiecie co z sałatka owocowa?
Niestety myślę, że u niej nie skończyło się dobrze. na tym etapie to raczej nie ma szans, że w pęcherzyku się coś pojawi. Ona już po 10tc, a u mnie w 9tc już wszyscy byli pewni, że niestety to koniec i miałam zabieg. jeśli byłby to 6 tc, to jeszcze może byłaby szansa.

Agucha co sie nie odzywasz? :) daj znac czy wszystko ok.

I jak dziewczyny po wizytach? Tylko joshi sie pochwalila

Właśnie Agucha, reszta dziewczyn, odezwijcie się.

Witam dwie nowe mamy.
Joshi wielkie gratulacje, super że wizyta taka udana.
Ja też dziś byłam u gin Ale to była taka wizyta bez badań. Sama papierologia. No ale pozytywnie. W końcu doczekalam się karty ciąży.

Eli, lody dobre na wszystko.

Anetko, dzidziol w brzuchu jest dobrze chroniony zatem taki kopniak go nie wzruszył. Mój synek też się lubi na mnie wdrapywac, ale trzeba będzie niebawem zaprzestać takich zabaw.
No ja już od początku ciąży nie pozwalam Bazylowi na mnie włazić, bo za bardzo się bałam, że zrobi maleństwu krzywdę.

Do góry