cytrusowa85
Fanka BB :)
Witaj pajuinka To Twohe pierwsze dxieciatko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi jest tak niedobrze, ze odplywam. na szczescie dzis zamykam o 15-tej wiec jeszcze poltora godzinki...zejde tam chyba przed tym gabinetemO matkooo jak mnie brzuch bolii.
A dziś idziemy na urodziny. Nie pojem torta :/
Super że wszystko dobrze!Laski już jestem! Wszystko ok z fasolem!!!! Tel mi pada, podładuje trochę i wam wsio opiszę i fote wkleje.
Happy [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, tak. Pierwsze dzieciątko więc jestem zielona w tematach i podczytuje co się da byle też nie za dużoWitaj pajuinka To Twohe pierwsze dxieciatko?
Super! To czekamy na relację.Laski już jestem! Wszystko ok z fasolem!!!! Tel mi pada, podładuje trochę i wam wsio opiszę i fote wkleje.
Happy [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj!Hej!
Jestem mamą dwóch chłopców. 9 i 6 tat oraz małej fasolki w moim brzuchu. Planowanej na początek grudnia.