reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
Lux- wiem z Nadia mialam identycznie u mnie to jest przez upaly
Saranta
Powodzenia!Dobra kuzwa jedziemy.
Trzymajcie za nas kciuki!
Żeby wszystko było dobrze i co bym na zawał nie padła.
OMG!!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Saranta
hej, gratulacje!Witajcie kobietki! Dołączam do grudniowych mam, obecnie tydzień 10+5
Pozdrawiam serdecznie!
Co do plamień też nimi się stresowałam praktycznie od 5-6 tc. Przy luteinie ustąpiły i mam nadzieję że wszystko jest wporządku wizyta 1 czerwca
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez 10tc + 3 dni!
pozdrrawiam!
Laski już jestem! Wszystko ok z fasolem!!!! Tel mi pada, podładuje trochę i wam wsio opiszę i fote wkleje.
Happy [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Saranta
Super! zazdroszcze ! gratulujeLaski już jestem! Wszystko ok z fasolem!!!! Tel mi pada, podładuje trochę i wam wsio opiszę i fote wkleje.
ja przed ciaza mialalm skoki cisnienia,zawsze jak upaly byly to mialam za niskie i mdlalam czesto lub slabo mi sie robilo, w ciazy mi sie jakos unormowaloLux- wiem z Nadia mialam identycznie u mnie to jest przez upaly
cytrusowa85
Joshi to super!!!!!!!!!!! Dawaj wiesci moze uda mi sie przeczytac jeszcze.
Anio0 jak Twoje samopoczucie??? Bo u mnie jakos srednio staram sie zapanowac ale I Ta sie denerwuje bezsensu
Anio0 jak Twoje samopoczucie??? Bo u mnie jakos srednio staram sie zapanowac ale I Ta sie denerwuje bezsensu
ciesze sie i na foto fasolki czekam! ajc az doczekac sie swojej wizyty nie moge!Laski już jestem! Wszystko ok z fasolem!!!! Tel mi pada, podładuje trochę i wam wsio opiszę i fote wkleje.
reklama
wizytujesz tez dzis?Joshi to super!!!!!!!!!!! Dawaj wiesci moze uda mi sie przeczytac jeszcze.