reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
znów mi ktoś dał ocenę niemądre :rolleyes2: Papilio30 jeśli to czytasz i było to przypadkowo, (chyba że naprawdę kupno szybkowaru przed urodzeniem trzeciego dziecka uważasz za niemądre ;):p) to proszę cofnij to :p
jesli ktos mi dawal nagminnie takie oceny a nie byla to osoba, ktora pisze na watkach gdzie ja to ja ignorowalam i byl spokoj, kliknij ignoruj na nia i ja zablokujesz

Ja myslalam caly czas o synku. Mąż mówi syn. Teraz mi sie coś odkrecilo i mysle caly czas o córce. Tak mnie cos podpowiada :) cieszyłabym sie tak samo z córki jak i syna wiec nie ma znaczenia :) ale ciekawość jest :)

Ja myslalam caly czas o synku. Mąż mówi syn. Teraz mi sie coś odkrecilo i mysle caly czas o córce. Tak mnie cos podpowiada :) cieszyłabym sie tak samo z córki jak i syna wiec nie ma znaczenia :) ale ciekawość jest :)

no u mnie tez wlasnie ta ciekawosc, czuje, ze jak bedzie corka to bede mialczec a czemu nie synek i na odwrot heheh znam siebie :laugh2:

Tuiles to jak ja- zero dolegliwosci, pelnia zycia:)) wczoraj i w sobote zrobilam po 40km na rowerze:p

Niewiem kiedy macie czas tyle pisac! Ja tylko praca-dom i ledwo mam czas usiasc i cokolwiek zrobic
Uważaj na ten rower :) czasami lepiej odpuscic niz później żałować. Ja taka twarda bylam dopoki w szpitalu nie wyladowalam. Praca dziecko wszedzie biegiem i mam teraz tak ze po 15 min spaceru leze dwie godziny w lozku :)

Ja przytyłam okolo kilogram :) Chociaż waga mi sie zmienia w ciagu dnia kilka razy wiec trudno dokladnie określić.

Dziewczyny jutro mam usg i zaczynam sie strasznie stresować! :| Ostatnio widziałam maluszka w 6 tygodniu a teraz juz 12 i pól. Żeby tylko wszystko jutro wyszło dobrze... Ale to bedzie ulga

reklama
Ja przytyłam okolo kilogram :) Chociaż waga mi sie zmienia w ciagu dnia kilka razy wiec trudno dokladnie określić.

Dziewczyny jutro mam usg i zaczynam sie strasznie stresować! Ostatnio widziałam maluszka w 6 tygodniu a teraz juz 12 i pól. Żeby tylko wszystko jutro wyszło dobrze... Ale to bedzie ulga
trzymamy kciuki! rzadko tam w Londynie macie usg robione

Do góry