reklama
Na pewno będzie dobrze. Ja też jutro wizytuję, mam prenatalne. Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 15.30.
Ja to jakoś jednak wolę polski system
To wizytujemy razem. Trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze
No właśnie mój obecny lekarz luzak nic mi nie zabrania, ale rower jest właśnie jedyną rzeczą którą kazał mi przestać. Więc cały tegoroczny sezon bez roweru Ale za rok nie daruję, jakąś przyczepkę chyba kupię żeby z 2 móc jeździć. Bo na 2 foteliki będzie za wcześnie.
A mowil dlaczego nie można jeździć na rowerze? Bo ja słyszałam ze jeździć można tylko nie można sie przewracać
aneta_ck
Fanka BB :)
Witaj! Super prezent na dzień matki. Sama bym taki zrobiła, ale niestety nie dałabym rady tak długo utrzymać tajemnicy.
Nie no, synka już mamy. Teraz pora na córkę. Nic mi nie wiadomo o drugim lokatorze w brzuchu.
Na pewno jakoś uda się Wam to organizacyjnie poukładać.
Fajny pomysł na prezent.
Czy to jest to samo co prenatalny w Polsce?
Ja jestem załamana, bo z synkiem przez całą ciążę przytyłam 8, a teraz już ponad 3. Wszystko przez to, że z synkiem chciało mi się przez 9 miesięcy głównie pomarańczy, a teraz słodyczy i tłustych rzeczy.
Witaj!
Ja się martwię jak sobie pomyślę, że najwięcej przytyję przez najbliższe 3 miesiące.
Super, że mamy jakieś bliźniaki na grudniu.
Ja u Ciebie właśnie chłopaka czuję. U Lux czuję dziewczynkę, a co do pozostałych dziewczyn, które wymieniłaś jakoś nie mam przeczuć.
No mnie też nieźle brzuszek wywaliło. Chyba w ciągu ostatnich dni jakoś.
No właśnie też miałam o to pytać.
A ja u Ciebie synka czuję.
Na pewno będzie dobrze. Ja też jutro wizytuję, mam prenatalne. Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 15.30.
Ja to jakoś jednak wolę polski system
Zobaczymy moze niedlugo sie okaze kto w brzuszku siedzi powodzenia jutro
aneta_ck
mojeboje
A mowil dlaczego nie można jeździć na rowerze? Bo ja słyszałam ze jeździć można tylko nie można sie przewracać
No właśnie o to mu chodziło Że nie mogę uprawiać sportów urazowych, a jego zdaniem rower jest jednym z nich - bo nawet jak ja będę jechać spokojnie to jakiś wariat może we mnie wjechać. W pierwszej ciąży to poprzedni lekarz mówił, że drgania na rowerze mogą powodować skurcze macicy itp. a generalnie podchodził wtedy do ciąży b. ostrożnie bo była wysokiego ryzyka.
elifit
Moderatorka
a ja chciałam do pracy jeździć rowerem, koleżanka mi to wybiła z głowy.
Tuiles
Joshi: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Pisanka89: gratuluje bliźniaków, super sprawa. Mam w rodzinie maluchy-bliźniaki i są niesamowicie ze sobą zżyte. Świetnie się razem wychowywały, bawiły, a teraz w ogień by jedna za drugą. Chociaż takie z nich bliźniaczki, że jedna blond, druga niemal czarne włosy i nawet grupy krwi mają różne
Pisanka89: gratuluje bliźniaków, super sprawa. Mam w rodzinie maluchy-bliźniaki i są niesamowicie ze sobą zżyte. Świetnie się razem wychowywały, bawiły, a teraz w ogień by jedna za drugą. Chociaż takie z nich bliźniaczki, że jedna blond, druga niemal czarne włosy i nawet grupy krwi mają różne
reklama
Trzymam kciuki za te co wizytują w najbliższym czasie
Jeśli chodzi o rower, to u mnie lekarz też kategorycznie zabronił roweru i rolek. Maniakiem sportu nie jestem, więc nie płaczę z tego powodu.
Dzisiaj pierwszy raz od roku jak stanęłam na wagę było 6 z przodu 69 dokładnie, ale z przodu 6 Przy moim wzroście 166cm i wagi ok 74 kg mam lekką nadwagę, ale nie jest to jakoś widoczne, ale dzisiaj się ucieszyłam miałam takie 4 miesiące w moim życiu że przytyłam bardzo dużo bo z 60 do 74 kg, przez polisystyczne jajniki.
Tak się zastanawiam, ile przytyje w ciąży...
Jeśli chodzi o rower, to u mnie lekarz też kategorycznie zabronił roweru i rolek. Maniakiem sportu nie jestem, więc nie płaczę z tego powodu.
Dzisiaj pierwszy raz od roku jak stanęłam na wagę było 6 z przodu 69 dokładnie, ale z przodu 6 Przy moim wzroście 166cm i wagi ok 74 kg mam lekką nadwagę, ale nie jest to jakoś widoczne, ale dzisiaj się ucieszyłam miałam takie 4 miesiące w moim życiu że przytyłam bardzo dużo bo z 60 do 74 kg, przez polisystyczne jajniki.
Tak się zastanawiam, ile przytyje w ciąży...