reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

:) spodziewam się bliźniaków :) więc stres podwójny :) w piątek mam wizytę i już się nie mogę doczekać. Co do wagi to przytylam koło 1 kg. Mdłości miałam kilka razy a tak to tylko spać i leżeć :)
Witamy!
O mamy pierwsze bliźniaki na grudniowkach [emoji7][emoji7][emoji7]
Super!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zazdroszczę:) ja 13 tydzień - 3,5 w górę:), ale tak szczerze niespecjalnie mnie to martwi.

U mnie tez tak :) mnie nie martwi mocno ale jutro doabetolog i czeka mnie opiernicz bo ja przez całą ciążę moge tylko 7.5- 11.5 przytyć. Tak mi wyliczyli. W spodnie nie mieszcze sie zadne. Jak ma badaniach we wtorek bedzie wszystko ok to na brzuszkowy sie wrzuce bo mam co pokazywac :D z synem tak w 6 miesiącu wygladalam :D

reklama
Do góry